Meny Kontakt & tyck till
 

Kontakta Anderstorpsskolan

Telefon: 0910-73 50 00

Besöksadress Gymnasievägen 5,
931 57 Skellefteå

Skicka epost till ...

Ställ en fråga, lämna en synpunkt eller gör en felanmälan.

Tyvärr är det ordinarie kontaktformuläret tillfälligt ur funktion!

Använd det här formuläret för att kontakta oss.  

Inflytande i Skellefteå kommun

Det finns en rad olika sätt att vara med och påverka Skellefteå kommun. Du vet väl om möjligheten att lämna in ett medborgarförslag= Här på webben kan du även lämna synpunkter direkt.

Läs mer om på vilka sätt du kan påverka din kommun här

Anderstorpsskolan

- den kreativa skolan!

Viktig information till vårdnadshavare och elever som har antagits till åk 2 Fordonsprogrammet inriktning Transport vid Anderstorpsskolan!

Eftersom du har blivit antagen till inriktning transport måste du under sommaren ansöka om körkortstillstånd. På webbplatsen Körkortsportalen (extern webbplats, nytt fönster)  kan du söka information om körkort. För att komma direkt till rätt webbsida och direkt till rätt webbsida och direkt beställa hem blanketten för Ansökan om körkortstillstånd grupp 3 + läkarintyg (extern webbplats, nytt fönster)

Eftersom C och CE kräver en läkarundersökning måste ni boka en läkartid under sommaren för detta. Läs om de medicinska krav (extern webbplats, nytt fönster) 


Orsaken till att du måste vara klar innan skolstart med lämplighetsintygen, är att tiden är knapp om alla ska hinna med er utbildning och få era körkort i tid. Vi kan inte heller börja övningsköra med ett privat körkortstillstånd som gäller B-körkort.

Har du frågor utifrån denna information kan du kontakta oss på Anderstorpsskolan.
Trevlig sommar!

Hösten 2014

Nyhet 2014-06-18 Välkommen till Anderstorpsskolan hösten 2014.

Ansvarig nämnd: Gymnasienämnden

Informationen granskades: 2014-06-16