Meny Kontakt, tyck till & öppettider
 

Kontakta Skellefteå kommun

Telefon:0910-73 50 00

Telefontider Vardagar 07.00-17.00. Dag före röd dag stänger vi kl. 16

Besöksadress Trädgårdsgatan 6, Stadshuset

Besökstid: Vardagar 07.00-17.30

Öppettider Visa öppettider

Inflytande i Skellefteå kommun

Det finns en rad olika sätt att vara med och påverka Skellefteå kommun. Du vet väl om möjligheten att lämna in ett medborgarförslag? Här på webben kan du även lämna synpunkter direkt.

Läs mer om på vilka sätt du kan påverka din kommun här

Bildkategorier

Skellefteå kommun har en stor och i flera fall komplex organisation med många olika verksamheter och inriktningar. Detta gör att vårt bildbehov varierar kraftigt i fråga om innehåll, motiv och bildkomposition.

Vi skiljer mellan olika typer av bilder. I vår kommunikation använder vi bland annat:

Porträttbilder

Porträtt på människor, fotograferade i studio eller andra miljöer för till exempel pressbilder.

Verksamhetsbilder

Bilder som visar människor, miljöer och situationer från vår verksamhet. Det kan till exempel vara en bild på lärare och elever i ett klassrum eller från ett evenemang på någon av kommunens arenor. Det kan också vara bilder till redaktionella sammanhang, som reportage och artiklar i våra tidningar. Bilderna kan ha en dokumentär känsla.

Profilbilder

Bilder som är varumärkesstärkande och bidrar till att bygga känsla för Skellefteå kommun och våra budskap. Profilbilderna avspeglar de som nyttjar det vi skapar, här ligger fokus på stämningen och känslan. Denna typ av bilder tas fram för mer strategisk kommunikation och ska skapa igenkänning. Det är informationsenheten som avgör när Skellefteå kommuns profilbilder används.

Ansvarig nämnd: Kommunstyrelsen

Informationen granskades: 2017-05-03