Meny Kontakt, tyck till & öppettider
 

Kontakta Skellefteå kommun

Telefon 0910-73 50 00

Telefontider Ring eller besök oss
vardagar 7-17 (receptionen 17.30)

Besöksadress Stadshuset,
Trädgårdsgatan 6, Skellefteå

Inflytande i Skellefteå kommun

Det finns en rad olika sätt att vara med och påverka Skellefteå kommun. Du vet väl om möjligheten att lämna in ett medborgarförslag? Här på webben kan du även lämna synpunkter direkt.

Läs mer om på vilka sätt du kan påverka din kommun här

Välkommen till Björnåkersskolan och Björnen

Välkommen till Björnåkersskolan Burträsk
Björnåkersskolan är en F-9 skola som är uppdelad i två enheter. Förskoleklass och skolans årskurs 1-5 och fritidshem kallas ”Björnen”, och intill finns årskurs 6-9. I huset finns också förskolan ”Burträsk Äventyret” som är en femårsgrupp.

Björnåkersskolan är en trivsam skola med en bra arbetsmiljö för både elever och personal. Skolan kommer att delta i skolverkets specialpedagogiklyft under läsåret 17/18.
Under 2018 är det byggstart för förskolan "Björnåker" som blir en ny fin enhet med fyra avdelningar. Här bryr vi oss om varandra och hjälps åt. Vår verksamhet präglas av hög tilltro till att människor kan och vill utvecklas. 
Välkommen till oss!

Ett välkänt signum för Burträsk är den världsberömda Västerbottensosten och ortens närheten till kustbandets alpina centrum.

 

Grundskolan omfattar årskurs 1-9. Barnen börjar i regel första klass vid sju års ålder, men du kan även låta ditt barn börja i grundskolan vid 6 års ålder. Här hittar du Skellefteås kommunala grundskolor och fristående grundskolor.


 

Grundskolans läsårstider och lov

Aktuellt Här hittar du information om när skolan startar och när terminen är slut samt när det är lov i grundskolan. I högra spalten finns länkar till läsårsti...

Skolavslutning 2018

Nyhet 2018-05-07 Skolavslutningen är i Burträsk kyrka 14 juni 2018.
Åk F-5 är kl. 8,40 och åk 6-9 är kl. 10,00.
Välkomna!

Ansvarig nämnd: För- och grundskolenämnden

Informationen granskades: 2018-02-22