Meny Kontakt, tyck till & öppettider
 

Kontakta Skellefteå kommun

Telefon:0910-73 50 00

Telefontider Vardagar 07.00-16.00.

Besöksadress Trädgårdsgatan 6, Stadshuset

Besökstid: Vardagar 07.00-16.00

Inflytande i Skellefteå kommun

Det finns en rad olika sätt att vara med och påverka Skellefteå kommun. Du vet väl om möjligheten att lämna in ett medborgarförslag? Här på webben kan du även lämna synpunkter direkt.

Läs mer om på vilka sätt du kan påverka din kommun här

När töms ditt sopkärl?

Hämtning av sopor
Sopkärl

Här kan du som privatperson ladda ner ett schema som visar när ditt sopkärl ska tömmas. Schemat visar när soporna töms ordinarie veckor. Är ni flera fastigheter som har gemensamma kärl ska du söka på den adress som fakturan är registrerad på.

 

Tillfälligt fel

2018-03-05: Just nu går det inte skapa och skriva ut tömningsschema. Felet beräknas vara avhjälpt under vecka 11. Om du behöver ett schema innan dess går det bra att kontakta kundtjänst.

Tänk på att veckor med röda dagar kan tömning ske på annan dag

Ibland är dagen för din soptömning ändrad på grund av helgdagar. Då informerar vi här (på kommunens hemsida). Du får även information om ändrade soptömningsdagar i kommunens källsorteringskalender.

För att se ditt tömningsschema

Skriv in adressen. Välj det alternativ du vill se hämtningsschema för. Är ni flera fastigheter som har gemensamma kärl ska du söka på den adress som fakturan är registrerad på.

Kom ihåg att ställa ut kärlet kvällen innan.

Ändrad soptömningsdag

Aktuellt För att våra miljöarbetare ska hinna med alla under påsk vill vi att du ställer ut sopkärlen annan dag än din ordinarie soptömningsdag. Låt ditt kärl ...

Ansvarig nämnd: Tekniska nämnden

Informationen granskades: 2018-03-05