Meny Kontakt, tyck till & öppettider
 

Kontakta Byske Havsbad

Telefon:0912-612 90

Besöksadress Bäckgatan 40
934 51 Byske,
Epost: byskehavsbad@skelleftea.se

Öppettider Visa öppettider

Inflytande i Skellefteå kommun

Det finns en rad olika sätt att vara med och påverka Skellefteå kommun. Du vet väl om möjligheten att lämna in ett medborgarförslag? Här på webben kan du även lämna synpunkter direkt.

Läs mer om på vilka sätt du kan påverka din kommun här

Camping

Hos oss kan du campa året runt!

Ta med din husvagn eller husbil när lusten faller på - dag, kväll eller helg. Under vintern väljer du plats närmast servicebyggnad 1 (område A) som är skottad vintertid. Byske Havsbad har totalt 468 platser för husvagnar. Vi har särskilda platser för stora husbilar och bussar samt en fin ställplats för husbilar i anslutning till campingen. 
Oavsett vilken årstid du väljer är Byske Havsbad med havet, naturen och dess omgivningar ett bra val. Vi vill gärna att du förhandsbokar en plats under höst-, vinter- och vårsäsongen eftersom snömängden styr vilka platser vi har tillgängliga. 
I år har vi ännu fler bokningsbara områden! Område F, Q, V, X och Y är nu bokningsbara. Dessa platser går dock ännu inte att boka online, men ring eller maila oss så hjälper vi dig att boka.

Områdena som på kartan har en ljusare grön färg är bokningsbara i förväg. De brunmarkerade platserna är också bokningsbara och avsedda för stora husbilar och bussar. OBS! Kartan är inte uppdaterad ännu, så färgerna på de bokningsbara platserna stämmer inte.

Priser camping

Bokningsbara platser

Aktuellt På anläggningen finns 185 bokningsbara campingplatser.
Med bokningsbar menas att du vid bokningstillfället måste bestämma ankomst- och avresedag. På ...

Tillsvidareplatser

Aktuellt På anläggningen finns 283 tillsvidareplatser, med detta menas att du checkar in direkt vid ankomst. Platserna går inte att förboka. På vår campingkart...

Tält

Aktuellt På anläggningen finns 40 tältplatser, dessa är gräsbelagda och numrerade.

Glamping

Aktuellt Glamping är inredda tält med lyxig komfort där utomhusupplevelsen fortfarande finns kvar.

Byske Ställplats

Aktuellt Ställplatsen ligger intill campingen Byske Havsbad och invigdes i juni 2016. Här står du på konstgräs och har dessutom havsutsikt.

Informationen granskades: 2018-01-23