Meny Kontakt, tyck till & öppettider
 

Kontakta Skellefteå kommun

Telefon:0910-73 50 00

Telefontider Vardagar 07.00-17.00.

Besöksadress Trädgårdsgatan 6, Stadshuset

Besökstid: Vardagar 07.00-17.30

Inflytande i Skellefteå kommun

Det finns en rad olika sätt att vara med och påverka Skellefteå kommun. Du vet väl om möjligheten att lämna in ett medborgarförslag? Här på webben kan du även lämna synpunkter direkt.

Läs mer om på vilka sätt du kan påverka din kommun här

Säsongsgäst

3a_2166.jpg

Den här sidan riktar sig till dig som redan har en säsongsplats men även till dig som önskar en säsongsplats.

Vi vill tacka dig som haft säsongsplats hos oss säsongen 2017 och hoppas att du har haft en fin sommar på Byske Havsbad. Nu har hösten anlänt och som vanligt kommer vi att skicka ett brev till dig där du där du ska anmäla ditt intresse för att stå säsong 2018 hos oss.

Som du vet har vi regler för hur du får lämna din plats inför vintern, se nedan:

Trallar och golv är det enda som får lämnas kvar på din plats. Om du ska lämna gods ska det emballeras väl på en lastpall med presenning samt märkas med namn och platsnummer. Du får inte lämna cyklar, möbler, grillar eller virke utanför lastpallen. Allt utanför kommer att köras bort och debiteras transport-kostnad för. Vi ansvarar inte för de saker som lämnas kvar hos oss. Om du lämnar kvar trallen får du inte markera med plogkäppar eftersom tomterna används vintertid för exempelvis skotervisning.

Om vi finner att din plats inte är lämnad enligt dessa regler kommer vi att kontakta dig och ge dig möjlighet att åtgärda detta. Kontakta oss gärna om du har funderingar runt detta.

Vi önskar dig en fortsatt härlig höst!

 

 

 

Camping Key Europe

Aktuellt Camping Key Europe är kortet som knyter samman campingplatser över hela Europa. Med kortet i plånboken ligger Europa öppet för dig och din semester bl...

Informationen granskades: 2017-09-20