Meny Kontakt, tyck till & öppettider
 

Kontakta Byske Havsbad

Telefon:0912-612 90

Besöksadress Bäckgatan 40
934 51 Byske,
Epost: byskehavsbad@skelleftea.se

Öppettider Visa öppettider

Inflytande i Skellefteå kommun

Det finns en rad olika sätt att vara med och påverka Skellefteå kommun. Du vet väl om möjligheten att lämna in ett medborgarförslag? Här på webben kan du även lämna synpunkter direkt.

Läs mer om på vilka sätt du kan påverka din kommun här

Paket

Byske Havsbad är det perfekta målet för rekreation och mysig samvaro. Njut av ett femstjärnigt koncept med både älv och hav i närheten. Här kan ni bo och trivas även utanför sommarhalvåret.

Bo i stora fina strandvillor med 6 eller 8 bäddar i direkt strandläge. Perfekt för det lilla företaget med sina konferenser och kickoffer. Här finns konferensrum för upp till 20 personer i vår fina lokal Havsutsikten.

Under höst och vår har vi tillgång till vacker natur och strövområden i närheten och under vintern
finns fina skidspår och skoterled i direkt anslutning till campingområdet. Tillgång till bastu och badtunna och möjlighet till aktiviteter som du som kund har möjlighet att styra efter eget tycke och smak.

Konferenspaket

Aktuellt Upplev en konferens eller kickoff som är något utöver det vanliga. Behöver ni komma ut från era kontorslandskap eller inspireras av vacker natur och i...

Grillpaket hela året

Aktuellt Slipp strulet med att få med dig grillen på semestern och boka det hos oss direkt istället.

Vandringspaketet

Aktuellt Knyt på dig bekväma skor och utforska naturen runt anläggningen. Vi ger dig tips på sevärdheter och något att knapra på under turen.

Informationen granskades: 2017-11-09