Meny Kontakt, öppettider & tyck till
 

Kontakta Campusbiblioteket

Telefon: 0910-58 53 45

Besöksadress Laboratorgränd 13,
Postadress: Campusbiblioteket Skellefteå, 931 85 Skellefteå

Skicka epost till ...

Öppettider Visa öppettider

Inflytande i Skellefteå kommun

Det finns en rad olika sätt att vara med och påverka Skellefteå kommun. Du vet väl om möjligheten att lämna in ett medborgarförslag? Här på webben kan du även lämna synpunkter direkt.

Läs mer om på vilka sätt du kan påverka din kommun här

Campusbiblioteket

Campusbiblioteket erbjuder spetskompetens inom informationssökning, vetenskapligt skrivande och metod, forskarstöd samt universitetspedagogik. Vi utbildar och handleder studenter i informationskompetens.

Vår ambition är att vara en självklar och trivsam mötesplats för Skellefteås alla studenter på universitet, Vux och högskola.  Vi vill att man ska längta till Campusbiblioteket! Du som inte är student är också varmt välkommen att besöka oss på webben eller i våra vackra lokaler i FORUM-huset vid Skellefteälven.

Campusbiblioteket

Länk till Campusbiblioteket 
 
Biblioteket drivs som ett samarbete mellan Luleå tekniska universitet,  Skellefteå kommun och Umeå universitet.

Med tandemcykel i Hälsotrampet

Trampa och vinn en cykel eller weekend

Nyhet 2015-04-24Vill du göra något gott för din hälsa och miljön? Delta i Hälsotrampet genom att cykla eller gå till jobbet istället för att köra bil. Även du som i v...

instrument.JPG

Kulturskolan har öppet hus

Nyhet 2015-04-23Har du ett barn som går i årskurs 2? Välkommen till öppet hus på Skellefteå Kulturskola måndag den 27 april och tisdag den 28 april på kvällen.

Banner_150206.jpg

Du fultvättar väl inte bilen?

Nyhet 2015-04-23Du fultvättar väl inte din bil? Fultvätt = tvätt på garageuppfart eller gata där orenat vatten rinner, via dag-vattenbrunn, direkt ut i naturen och fö...

Ansvarig nämnd: Kulturnämnden

Informationen granskades: 2015-04-20