Meny Kontakt, tyck till & öppettider
 

Kontakta Skellefteå kommun

Telefon:0910-73 50 00

Telefontider Vardagar 07.00-17.00.

Besöksadress Trädgårdsgatan 6, Stadshuset

Besökstid: Vardagar 07.00-17.30

Inflytande i Skellefteå kommun

Det finns en rad olika sätt att vara med och påverka Skellefteå kommun. Du vet väl om möjligheten att lämna in ett medborgarförslag? Här på webben kan du även lämna synpunkter direkt.

Läs mer om på vilka sätt du kan påverka din kommun här

Aktiviteter på Burträsk badhus

matton1525R-145465.jpg

Du kan göra mer än att bada och simma. Du kan styrketräna, basta eller varför inte boka in dig på ett gruppträningspass.

 

Simskolor

Under höst och vår anordnar badhuset simskolor för barn. För de minsta främjar vi vattenvanan genom lek och bus. För de lite äldre ligger ett större fokus på simteknik. Crawlskola för vuxna har blivit en populär aktivitet och ett bra sätt att vidareutveckla sin simning. Anmälningarna annonseras på hemsidan och på facebook.

Ledarledda gruppträningar

Om du vill komma igång med din träning, kanske en ledarledd gruppträning är något för dig. Badhuset erbjuder bland annat cirkelträning, tabata, core, spinning, step up och vattengympa. För mer info gå in på bokadirekt.se och boka plats på ditt favoritpass!

Gymintroduktion

Vill du börja styrketräna eller är osäker i gymmet rekommenderar vi att du går på en gymintroduktion. Då får du en genomgång av maskinerna och hjälp med ett träningsupplägg. Boka tid i kassan.

Babyplask

Fredagar mellan 09.30-11.00  får föräldrarna  komma med sina allra minsta för bad i bubbelpoolen och barnbassängen.

Hyra badhuset

Badhuset går utmärkta att hyra för barnkalas, företagets personalfest eller kanske du har önskemål om en bastusittning. Hör gärna av dig för prisuppgifter.

 

Ansvarig nämnd: Kommunstyrelsen

Informationen granskades: 2016-12-22