Meny Kontakt, tyck till & öppettider
 

Kontakta Skellefteå kommun

Telefon:0910-73 50 00

Telefontider Vardagar 07.00-17.00. Dag före röd dag stänger vi kl. 16

Besöksadress Trädgårdsgatan 6, Stadshuset

Besökstid: Vardagar 07.00-17.30

Öppettider Visa öppettider

Inflytande i Skellefteå kommun

Det finns en rad olika sätt att vara med och påverka Skellefteå kommun. Du vet väl om möjligheten att lämna in ett medborgarförslag? Här på webben kan du även lämna synpunkter direkt.

Läs mer om på vilka sätt du kan påverka din kommun här

Boka Swecamps Husbilsbiljett

Skellefteå Camping husbil

Med Swecamps Husbilsbiljett kan du upptäcka de 17 anläggningarnas vackra och unika platser runt om i Sverige. Återkom till din favoritanläggning eller upplev nya platser. Ta del av Utomhusupplevelser och skapa minnen av STUNDER TILLSAMMANS.

Husbilsbiljetten gäller för 2 personer och en husbil för en övernattning under perioden 15 augusti -15 juni. Övernattningen inkluderar el och på alla våra anläggningar finns möjlighet för avloppstömning och påfyllning av vatten. Husbilsbiljetten gäller ett år från och med datumet då köpet gjordes och kan inte nyttjas vid förbokning.
 
 På värdehandlingen du får finns ett löpnummer som du anger när du kommer till anläggningen. Löpnumret är unikt och kan innehålla flera husbilsbiljetter. För att ta reda på vilket värde och hur många biljetter som finns kvar på ditt löpnummer kan du kontakta en av anläggningarna eller Swecamp
0771-84 04 04, kontakt@swecamp.se
 
Varmt välkommen att köra in husbilen hos oss, koppla av, upplev Utomhusupplevelser, njut och skapa minnen av STUNDER TILLSAMMANS.

Här köper du din husbilsbiljett

Informationen granskades: 2016-08-26