Meny Kontakt, tyck till & öppettider
 

Kontakta Skellefteå kommun

Telefon:0910-73 50 00

Telefontider Vardagar 07.00-16.00.

Besöksadress Trädgårdsgatan 6, Stadshuset

Besökstid: Vardagar 07.00-16.00

Öppettider Visa öppettider

Inflytande i Skellefteå kommun

Det finns en rad olika sätt att vara med och påverka Skellefteå kommun. Du vet väl om möjligheten att lämna in ett medborgarförslag? Här på webben kan du även lämna synpunkter direkt.

Läs mer om på vilka sätt du kan påverka din kommun här

NIU Taekwondo

Skellefteå gymnasieskola har certifierats av Svenska Taekwondoförbundet att få bedriva nationellt godkänd idrottsutbildning i taekwondo. NIU taekwondo riktar sig till dig som har som ambition att nå elitnivå.

Undervisningen av den nationellt godkända idrottsutbildningen i taekwondo sköts i huvudsak av Niklas Andersson, huvudtränare för Soo Shim Taekwondo Klubb. Niklas har under många år varit verksam som coach och tränare för svenska junior- och seniorlandslaget samt ansvarig för Soo Shims elitaktiva.

Målet med NIU taekwondo är tydligt: Att ge de förutsättningar och den stöttning som behövs för att nå nationell och internationell nivå.

Kontaktperson
Niklas Andersson
070-643 54 23

Ansöka till NIU taekwondo

Sista ansökningsdag till NIU taekwondo inför läsåret 2018/2019 var den 23 februari 2018.

Ansök här ->

Observera att du även ska ansöka till ett nationellt program. Du som blir antagen till NIU läsåret 2018/2019 kan välja att söka till följande nationella gymnasieprogram:

  • Barn- och fritidsprogrammet
  • Bygg- och anläggningsprogrammet - inriktning husbyggnad
  • Ekonomiprogrammet
  • Naturvetenskapsprogrammet
  • Samhällsvetenskapsprogrammet

 

Ansökan och antagning till gymnasieprogrammet är en separat process och du måste precis som alla andra elever göra en ansökan och uppfylla betygskraven för att bli antagen. Du kan få mer information av din studie- och yrkesvägledare.

Ansvarig nämnd: Gymnasienämnden

Informationen granskades: 2017-09-22