Meny Kontakt, tyck till & öppettider
 

Kontakta Skellefteå kommun

Telefon:0910-73 50 00

Telefontider Vardagar 07.00-17.00.

Besöksadress Trädgårdsgatan 6, Stadshuset

Besökstid: Vardagar 07.00-17.30

Inflytande i Skellefteå kommun

Det finns en rad olika sätt att vara med och påverka Skellefteå kommun. Du vet väl om möjligheten att lämna in ett medborgarförslag? Här på webben kan du även lämna synpunkter direkt.

Läs mer om på vilka sätt du kan påverka din kommun här

Förskolan Nallebjörnen på Anderstorp firar 40 år

Förskola Byske

Publicerad 2017-09-11

Förskolan Nallebjörnen på Anderstorp firar 40 år i september. Måndag 11 september är det öppet hus kl. 16-18, och de som finns på förskolan idag, har tidigare varit barn där, föräldrar till barn eller de som har jobbat där är välkomna dit.

Hur känns det att fira 40 år med förskolan Nallebjörnen?
– Det är lite av en VillaVillekulla-känsla, säger medarbetarna på Brummelisa och Baloo/Nalle Puh, och förklarar snabbt. Det är lite snett och vint, men huset står ändå kvar till det yttre, och har ett dynamiskt inre. Det har hänt mycket genom åren där barn och medarbetare har kommit och gått, i takt med ett utvecklande arbetssätt som ger känslan av att förskolan är evigt ung, säger medarbetarna unisont.

Hur har åren varit med förskolan Nallebjörnen?
– Det har varit en resa med en fantastisk utveckling av både verksamhet och medarbetare, säger Yvonne Frank, förskolechef. Där vi har gått från arbete i den egna avdelningen till att idag samarbeta både i och mellan avdelningar, våra barn och pedagoger lär av varandra och tillsammans, säger Yvonne Frank.