Meny Kontakt, tyck till & öppettider
 

Kontakta Skellefteå kommun

Telefon:0910-73 50 00

Telefontider Vardagar 07.00-17.00. Dag före röd dag stänger vi kl. 16

Besöksadress Trädgårdsgatan 6, Stadshuset

Besökstid: Vardagar 07.00-17.30

Inflytande i Skellefteå kommun

Det finns en rad olika sätt att vara med och påverka Skellefteå kommun. Du vet väl om möjligheten att lämna in ett medborgarförslag? Här på webben kan du även lämna synpunkter direkt.

Läs mer om på vilka sätt du kan påverka din kommun här

Sopor har aldrig varit så enkelt

Publicerad 2018-04-24

Var det idag det var sophämtning? Nu slipper du undra! Idag lanseras Avfallsaffären, en apptjänst som hjälper fastighetsägare i Skellefteå kommun att på ett lätt sätt hantera sitt avfall.

Nu behöver du aldrig missa en sophämtning igen. Idag lanseras tjänsten Avfallsaffären i appen Mitt Skellefteå. Tjänsten innehåller funktioner som på ett enkelt sätt hjälper fastighetsägare att hantera sitt sopabonnemang, beställa extra tömning eller felanmäla trasiga sopkärl - allt direkt i appen Mitt Skellefteå.

Tjänsten ger även information om när nästa soptömning är för ditt hushåll och ger dig även möjlighet att ställa in påminnelser, antingen direkt från appen eller som SMS.

Avfallsaffären har tagits fram för att förenkla fastighetsägarnas hantering av deras sopabonnemang. Arbetet är en del av ett större digitaliseringsarbete, och ett resultat av projektet kunddriven verksamhetsutveckling inom Skellefteå kommun. I dagsläget är tjänsten kopplad till en- och tvåfamiljstaxor, något man hoppas kunna utveckla i framtiden.

Appen Mitt Skellefteå finns att ladda ner på Google Play eller App Store. Mer information om appen, samt hur du använder tjänsten Avfallsaffären hittar du här: www.skelleftea.se/avfallsaffären