Lyssna på sidans text med talsyntes

Bibliotek

Hemsidan bild 1.JPG
Bibliotek

Vi har dukat upp ett smörgåsbord för alla smaker med böcker, tidningar, tidskrifter, databaser och mycket mera, för elever och personal.

 
Öppettid: måndag-fredag kl. 8.00-16.00

 
 

Gymnasieskolans bibliotekskatalog

 

Information om och länkar till användbara hemsidor m.m.

 

Det finns sju bokningsbara, stationära datorer i biblioteket för dina studier samt tre bärbara till utlån. Du kan förstås använda dig av biblioteket både för dina studier och ditt läsande på fritiden. Blanda intensivt pluggande med lite skön avkoppling i böckernas värld.


Spännande och faktaspäckade
Du kan nå gymnasieskolans bibliotekskatalog i biblioteket och på webben. Besök oss eller gå till Gymnasiskolans bibliotekskatalog och upptäck alla spännande och faktaspäckade böcker som finns på Balderskolans gymnasiebibliotek.

När du söker i katalogen får du även ta del av det stora utbud som finns på Kaplan- och Anderstorpsskolans gymnasiebibliotek eftersom den är gemensam för alla tre gymnasiebibliotek.

 

Överblick och omlån
I katalogen kan du också enkelt överblicka dina lånetider och kan sedan själv göra omlån på dina låneböcker (om du skulle behöva det) med hjälp av ditt person- nummer och din PIN-kod. Klicka på rubriken ”Omlån” eller ”Mina uppgifter”. Hör av dig om du saknar PIN-kod.

Vi lånar gärna in böcker till dig från de två andra gymnasiebiblioteken, andra bibliotek i kommunen eller Sverige runt.

Vi finns här för dig och längtar efter ett besök!
Varmt välkommen till biblioteket!
/Lena och Ewa

 

 

 

Informationen granskades: 2013-03-26

 
Ansvarig nämnd: Gymnasienämnden