Meny Kontakt, tyck till & öppettider
 

Inflytande i Skellefteå kommun

Det finns en rad olika sätt att vara med och påverka Skellefteå kommun. Du vet väl om möjligheten att lämna in ett medborgarförslag? Här på webben kan du även lämna synpunkter direkt.

Läs mer om på vilka sätt du kan påverka din kommun här

Skogsvallen

Öst på stan i stadsdelen Morön i området mellan Torsgatan och Gruvgatan finns denna gemytligt lummiga anläggning med två fullstora fotbollsplaner, ett fotbollstält med måtten 60 x 40 meter samt en isbana med sarg.

Sommaren 2011 byggdes den västra av fotbollsplanerna om till konstgräs. Den blev spelklar i slutet av augusti. Planen är inte uppvärmd, vilket betyder att den ska snöröjas varje vår. Preliminärt är den spelklar i början av april. I ombyggnaden ingick även belysning, vilket gör att planen även kan nyttjas under fotbollssäsongens alla mörka timmar. Här finns även läktare med tak för cirka 400 personer. Här spelar exempelvis Moröns herrlag och damlag huvuddelen av sina matcher.

Många föreningar

På Skogsvallen delar väldigt många föreningar på tiderna under våren och försommaren. Från 1 juni är det främst Morön bollklubb som här bedriver sin senior- och ungdomsfotboll. Här finns även deras klubbhus.

Naturgräs

Parallellt med konstgräset ligger naturgräsplanen, som formellt sköts av Morön BK.

Fotbollstältet

Fotbollstältet har funnits sedan 1970-talet. I november-december 2008 genomgick anläggningen en omfattande ansiktslyftning. Konstgräset byttes ut, ny belysning monterades och väggarna målades invändigt. Det blev en riktigt ljus och trevlig arena.

 

Bokning av anläggningen görs via mail till : bokningfotboll@skelleftea.se

 

Isbana med sarg

På anläggningen finns också en isbana med sarg. Vi rekommenderar att hjälmen alltid är på när du är på isen.

 

 

  

Schemaöversikt fotboll

Aktuellt Här kan du se aktuella bokningsscheman för innevarande och kommande vecka på respektive objekt.

Ansvarig nämnd: Fritidsnämnden

Informationen granskades: 2016-11-22