Meny Kontakt, tyck till & öppettider
 

Kontakta Skellefteå kommun

Telefon:0910-73 50 00

Telefontider Vardagar 07.00-16.00.

Besöksadress Trädgårdsgatan 6, Stadshuset

Besökstid: Vardagar 07.00-16.00

Inflytande i Skellefteå kommun

Det finns en rad olika sätt att vara med och påverka Skellefteå kommun. Du vet väl om möjligheten att lämna in ett medborgarförslag? Här på webben kan du även lämna synpunkter direkt.

Läs mer om på vilka sätt du kan påverka din kommun här

Sjungande Dalen

I stadsdelen Sjungande Dalen finns en idrottsplats som ligger mellan Brännavägen och Gamla Kågevägen. Det finns även ett sportfält som gränsar till Bolidenvägen. Idrottsplatsen har en gräsplan och en grusplan samt en isbana med sarg och en mindre sporthall. På sportfältet finns flera gräsplaner och en baseballplan.

Idrottsplatsen

På anläggningen finns det en fullstor gräsplan och en fullstor grusplan. På vintern finns det en isbana med sarg, en rundbana och en stor isyta på området. Välkommen att prova. Vi rekommenderar att hjälmen alltid är på när du är på isen. Kommunen servar föreningar, skolor och inte minst allmänheten väst på stan.

Sportfältet

Sportfältet på Sjungande Dalen är ett stort gräsområde som innehåller fyra mindre gräsplaner som kommunen underhåller. En stor nyttjare är ungdomslagen i Stämningsgårdens IK. Skellefteå Baseball har också sin anläggning på området. Anläggningen består av en basebollplan.

Ansvarig nämnd: Fritidsnämnden

Informationen granskades: 2017-08-04