Meny Kontakt, tyck till & öppettider
 

Kontakta Skellefteå kommun

Telefon:0910-73 50 00

Telefontider Vardagar 07.00-17.00. Dag före röd dag stänger vi kl. 16

Besöksadress Trädgårdsgatan 6, Stadshuset

Besökstid: Vardagar 07.00-17.30

Inflytande i Skellefteå kommun

Det finns en rad olika sätt att vara med och påverka Skellefteå kommun. Du vet väl om möjligheten att lämna in ett medborgarförslag? Här på webben kan du även lämna synpunkter direkt.

Läs mer om på vilka sätt du kan påverka din kommun här

Nordanå lekplats

Nordanå lekplats är till för alla åldrar och anpassad för funktionsnedsatta. Parken speglar Skellefteås historia - gruvor, älven, havet och skogen. Där finns berg att krypa i, en miniskog, bryggor och ett stort lekskepp.

Lekredskapen

Det finns många spännande lekredskap i Nordanås lekplats. Space till exempel, är ett lekredskap som flyttar dataspelsvärlden ut i friska luften. Upp till 7 spelare eller lag kan tävla på Space. Lysande knappar (game nodes) är fördelade på ställningen och bara väntar på att bli "fångade". Det finns 4 olika banor/spel på Space.

Fiskebåt. Fiskebåten lockar till många äventyr för både stora och små. Här kan du både krypa, klättra, åka och leka sjöman så klart!

Förutom Space och fiskebåten finns det en labyrint, berg med grottor, stor sandlåda, vippgunga och en hel del annat spännande. Även bänkar och bord samt en härlig gräsmatta för de som vill ha sin picknick i det gröna.

Lekplatser

Aktuellt Lekplatser uppmuntrar till lek och rörelse utomhus och leken är en nödvändig del i barnens utveckling. Skellefteå kommun ansvarar för 109 allmänna lek...

Ansvarig nämnd: Tekniska nämnden

Informationen granskades: 2017-06-19