Meny Kontakt, tyck till & öppettider
 

Kontakta Drängsmark fritidshem

Telefon:0910-73 50 00

Besöksadress Drängsmark 69
934 96 Kåge

Inflytande i Skellefteå kommun

Det finns en rad olika sätt att vara med och påverka Skellefteå kommun. Du vet väl om möjligheten att lämna in ett medborgarförslag? Här på webben kan du även lämna synpunkter direkt.

Läs mer om på vilka sätt du kan påverka din kommun här

Välkommen till Drängsmarks fritidshem

Drängsmarks fritidshem ligger mitt i naturen ca 25 km nordväst om Skellefteå. Vi har en underbar natur som vi vistas mycket i, vi är ute alla dagar i alla väder. Vi är integrerade i skolans lokaler och samverkar med skolan för att ge eleverna trygga, inspirerande och lärorika dagar både under skoltid och på fritidstid.

Fritidshem är ett komplement till skolans verksamhet och ger eleverna en meningsfull fritid och rekreation.  Fritidshem är en pedagogisk gruppverksamhet för elever från 6 års ålder till och med vårterminen de år då eleverna fyller 13 år.
Utbildningen ska ta till vara elevernas lust att lära och utgå från elevernas intressen och erfarenheter och anpassas till att elever har olika förutsättningar.

Skidåkning för allmänheten under SM-veckan

Nyhet 2018-03-12 Stora delar av Vitbergets längdåkningsspår kommer att vara avstängda för allmänheten under SM-veckan, 20-27 mars.
Kommunens tre elljusspår på Sjungan...

Ansvarig nämnd: Barn- och grundskolenämnden

Informationen granskades: 2017-10-26