Meny Kontakt, tyck till & öppettider
 

Kontakta Skellefteå kommun

Telefon 0910-73 50 00

Telefontider Ring eller besök oss
vardagar 7-17 (receptionen 17.30)

Besöksadress Stadshuset,
Trädgårdsgatan 6, Skellefteå

Kartor

Inflytande i Skellefteå kommun

Det finns en rad olika sätt att vara med och påverka Skellefteå kommun. Du vet väl om möjligheten att lämna in ett medborgarförslag? Här på webben kan du även lämna synpunkter direkt.

Läs mer om på vilka sätt du kan påverka din kommun här

Välkommen till Furuskolan

Furuskolan är en skola med elever i förskoleklass och upp till årskurs 6 samt fritidshem. Skolan ligger i natursköna Jörn, cirka 45 min med bil till Skellefteå. I Jörn finns livsmedelsbutik, lunchrestaurang, hälsocentral och apotek. Det finns ett stort antal nationaliteter på orten. Här har vi närhet till det mesta; naturen, skidspår, ishockeyplan, sporthall med gym och badhus. Vi har drygt 100 elever på skolan i åldersindelade klasser med stor etnisk mångfald.

Möt elever och lärare från skolorna i Jörn och Boliden. Se en glimt av deras vardag. Skolor som berikas av olikheter från världens alla hörn.


Grundskolan omfattar årskurs 1-6. Barnen börjar i regel första klass vid sju års ålder, men du kan även låta ditt barn börja i grundskolan vid 6 års ålder. Här hittar du Skellefteås kommunala grundskolor och fristående grundskolor.

 

Grundskolans läsårstider och lov

Aktuellt Här hittar du information om när skolan startar och när terminen är slut samt när det är lov i grundskolan. I högra spalten finns länkar till läsårsti...

Ansvarig nämnd: För- och grundskolenämnden

Informationen granskades: 2018-06-01