Tillbaka till sökresultatet

Värd/servicetekniker till enheten Konst och kultur

Kultur- och fritidskontoret

Om arbetsplatsen

Skellefteå kommun växer snabbt och frågor som rör kultur och fritid blir allt viktigare för såväl platsens attraktionskraft som för folkhälsan och individers möjlighet till utveckling. På kultur- och fritidsförvaltningen arbetar ca 250 personer. Tillsammans säkerställer vi ett rikt utbud av kultur- och fritidsverksamhet för våra invånare och besökare. Vi söker nu en värd/servicetekniker till enheten Konst och kultur/avdelningen Kultur-och bibliotek. Enheten arbetar för avdelningens uppdrag att konstformerna tar plats, utmanar och berör. Vi säkerställer att det erbjuds ett rikt utbud av kulturverksamhet där kreativitet, mångfald och konstnärlig kvalité präglar samhällets utveckling. Barns och ungas rätt till kultur uppmärksammas särskilt.

Arbetsuppgifter

På våra arrangemang är du värd och tar emot och hjälper besökare, gäster, artister och andra aktörer. Montering och mindre byggarbete ingår samt riggning vid avdelningens arrangemang, program och andra evenemang i enlighet med vår verksamhetsplan och med fokus på prioriterade målgrupper. I uppdraget ingår också att hjälpa till med hängning av konst både i det offentliga rummet och i våra utställningar. Du kommer att vara kontaktperson och support för Nordanåområdet och Brunnsteatern när vi hyr ut för evenemang, arrangemang och utställningar. I uppdraget ingår också arbete med transporter och service för Konstarkivet som ingår i enheten. Du ansvarar för inköp, beställningar och leveranser för enheten konst och kultur samt har ett delat uppdrag för samordning med Support och lokaler och Kulturhusbolaget, tillsammans med kultursamordnaren, gällande verksamhet på Nordanå. Du har schemalagd arbetstid där kvälls- och helgtjänstgöring ingår.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har teknisk yrkesutbildning eller annan utbildning som vi bedömer likvärdig eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du bör ha erfarenhet av utåtriktat servicearbete och erfarenhet av att arbeta med värdskap. Du har ett allmänt kulturintresse och det är meriterande om du har erfarenhet av ljudteknik. Du är bra på att kommunicera i tal och skrift och du kan anpassa din kommunikation till olika målgrupper. I arbete tillsammans med andra bidrar du med dina kunskaper, lyssnar in andra och anpassar ditt sätt efter vad situationen kräver. Det är viktigt att du är serviceinriktad och alltid har ett gott bemötande till dem du träffar i ditt arbete. Du kan hålla en deadline, är flexibel och tycker om att arbeta självständigt samtidigt som du har förmåga att se till helheten. Dina svenska och engelska språkkunskaper samt IT-kunskaper är goda.

Anställningen

Omfattning:
Heltid
Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Tillträde:
Enligt överenskommelse
Antal tjänster
1

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum:
2024-05-09
Referensnummer:
410757
Ansök Här

Kontakt

Eva Abrahamsson
Enhetschef
0910 - 73 50 00
Berit Juvonen
Kultur och Bibliotek
0910-73 50 00
Maria Jonsson
HR-partner, inriktning rekrytering
0910 - 73 50 00

Övrig information

Kultur- och fritidskontoret arbetar för att anläggningar, friluftsliv, fritidsgårdar, föreningsstöd, campingar och kultur- och biblioteksverksamhet ska fungera så bra som möjligt för alla som bor och verkar i hela Skellefteå. Verksamheten drivs hållbart och jämställt med fokus på hälsa, livsmiljö och samverkan. Vi har riktigt höga ambitioner och ska vara ledande inom vårt område. Bland annat utifrån syftet att bidra till att unga människor stannar kvar i eller flyttar till kommunen. Läs mer om Skellefteå här: https://skelleftea.se Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.

Senast uppdaterad: