Tillbaka till sökresultatet

Elektriker till gatubelysning

Samhällsbyggnad

Om arbetsplatsen

Välkommen till en plats där varje dag är en ny möjlighet att bidra. Vi är mitt i arbetet med att utveckla och förbättra vår kommun. Just nu pågår en intensiv period där vi bygger och planerar för framtiden. Nya bostäder, arbetsplatser och infrastruktur tar form varje dag. Bli en del av vårt team och var med och forma morgondagens samhälle! Vi söker nu en elektriker till gatubelysning som vill ha hela kommunen som arbetsplats. Ett fritt och varierat arbete med bra arbetstider som du har stor möjlighet att påverka själv. Belysningsverksamheten ser till att 700 belysningsanläggningar med 28 000 ljuspunkter fungerar utmed vägar och gator på landsbygd, serviceorter och stad. Vi hjälper även parkverksamheten med de belysningsanläggningar som finns runtom kommunens parker. Utöver ljus för trafiksäkerhet, rumskänsla och trygghet ser vi även till funktionen hos kommunens trafiksignalanläggningar. I dagsläget är vi 10 anställda och nu behöver vi rekrytera en elektriker/belysningstekniker som kommer jobba med drift och underhåll samt nyanläggningar.

Arbetsuppgifter

Som en del av vårt team kommer du huvudsakligen att vara ansvarig för drift, underhåll och rondning av olika infrastrukturanläggningar såsom gatljus, trafiksignaler och parkeringsanläggningar. Ditt arbete kommer främst att utföras utomhus och omfattar både grovjobb, som röjning och kabelgrävning, samt mer tekniska uppgifter som elinstallation och felsökning. Du kommer främst att arbeta i par men ibland också självständigt. Din arbetsdag kommer att vara varierad och fri att planera. Med arbetstider från 07.00-16.00 erbjuder vi flexibilitet och möjlighet att styra din egen ledighet, vilket ger en balanserad och givande arbetsmiljö.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har el-teknisk utbildning på gymnasie- eller eftergymnasial nivå eller motsvarande. Vi ser gärna att du även har erfarenhet av liknande arbete, men det är inget krav. I jobbet kommer du att använda både mobiltelefon och GIS-verktyg, så du behöver viss digital kompetens och en vilja att lära dig nya system. Du bör ha ett teknisk intresse samt förståelse för tekniskt avancerade delar, som exempelvis styrapparater till trafiksignalanläggningar och serverbaserade belysningsstyrningar. För att trivas i rollen är det viktigt att du är en person som värdesätter samarbete och är öppen för att arbeta i team. Att jobba i par kräver förmågan att kommunicera och samarbeta effektivt med andra. Du är en problemlösare med ögon för möjligheter och en positiv inställning till utmaningar. Att kunna organisera och planera din arbetsdag på ett effektivt sätt är avgörande, och du trivs med variation och omväxling i ditt arbete. B-körkort är ett krav. Har du även C- och BE-körkort och gått utbildningar som exempelvis Arbete på väg och Heta arbeten ser vi det som meriterande. Observera att du i ansökan bland annat kommer att få ange vilka utbildningar och behörigheter du har, samt beskriva dina erfarenheter inom el-området, därför vill vi inte att du skickar med ett personligt brev. Det räcker med ditt CV.

Anställningen

Omfattning:
Heltid
Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Tillträde:
Snarast efter överenskommelse
Antal tjänster
1

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum:
2024-04-29
Referensnummer:
405063
Ansök Här

Kontakt

Åsa Grundberg
HR-partner, Rekryteringscenter
0910-73 50 00
Anders Saadio
Verksamhetschef, Gator och Parker
0910-73 50 00

Fackliga företrädare

Kommunal sektion Skellefteå
010-442 96 77
skelleftea.vasterbotten@kommunal.se

Övrig information

Samhällsbyggnad ser till att gator och torg, samhällen och bostadsområden fungerar så bra som möjligt för alla som bor och verkar här. Uppdraget omfattar planering, rådgivning, tillsyn och en hel del långsiktiga utvecklingsfrågor med koppling till fysisk planering, gator och parker, transport och service, räddningstjänst, sotning samt vatten och avfall. Med teknik av god kvalitet och mångfald, både sett till verksamhetsområden, personal och teknisk utveckling, gör vi ett växande Skellefteå möjligt. Läs mer om Skellefteå här: http://skelleftea.se/ Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.

Senast uppdaterad: