Tillbaka till sökresultatet

Specialistundersköterska, gruppbostad, Melodivägen

Stöd och service

Om arbetsplatsen

Vi söker en specialistundersköterska till Melodivägen 1, som är en gruppbostad med fem brukare med varierande funktionsnedsättningar. Vi söker dig som vill ingå i ett arbetslag där vi jobbar mest av allt för andra, men även för varandra. Tillsammans arbetar vi för att andra ska få en vardag som funkar bättre. Varje dag för hela Skellefteå. Hos oss får du göra verklig skillnad i livet för personer som behöver det. Som specialistundersköterska hos oss är du en meningsfull tillgång i vårt team. De som bor här har olika funktionsnedsättningar samt några äldre individer som har omvårdnadsbehov. Avdelningen Stöd och service arbetar med personer som har funktionsnedsättningar i olika omfattning och behöver stöd för att öka möjligheterna till ett självständigt och meningsfullt liv. Detta sker genom en verksamhet som är tillgänglig, i ständig utveckling och av hög kvalitet. Välkommen att bli en av oss!

Arbetsuppgifter

Som specialistundersköterska har du en specialiserad kompetens, ett utökat ansvar och fungerar som ett stöd för att uppnå helhetssyn, individfokus, utveckling och samordning. Utöver det ansvar och de arbetsuppgifter som alla i arbetsgruppen har, arbetar du som specialistundersköterska systematiskt med att säkerställa kvalitén och utveckla verksamheten ur ett individ- och grupperspektiv. Tillsammans med chef och andra yrkesprofessioner reflekterar du kontinuerligt över yrkesetiska förhållningssätt och metodik för att utveckla och förbättra arbetssätt. Du ansvarar för att introducera nyanställda och handleda medarbetare inom din specialistkompetens. Du stödjer, inspirerar och coachar kollegor i det dagliga arbetet och i kontaktpersonsrollen. Du bidrar i kvalitets- och förbättringsarbete på arbetsplatsen och är särskilt kunnig kring aktuella kvalitetsregister, exempelvis BPSD samt arbetssätt för samordnad individuell plan (SIP). Du tar även del av nya rön och forskning t ex vid nätverksträffar och är administratör för nationella kvalitetsregister eller andra verksamhetssystem samt har ett övergripande ansvar för handledning av studerande specialistundersköterskor. Arbetstiden är fördelad till dag, kväll och helg.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har utbildning som specialiserad undersköterska med någon av inriktningarna psykiatri, kognitiva sjukdomar eller vård och omsorg av äldre. Samt har erfarenhet av att arbeta med personer som har olika funktionsnedsättningar och sjukdomar. Vi ser även gärna att du har erfarenhet av att handleda andra och få personer att växa. I ditt arbete är du professionell och känner ett starkt engagemang för personcentrerad stöd. Du har en människosyn där du värderar alla människors lika värde och rättigheter. Du har även lätt för att planera, organisera och dokumentera. För att lyckas i rollen ska du kunna kommunicera på svenska både i tal och skrift. Som person är du lyhörd och du kan anpassa ditt sätt beroende på vad situationen kräver och besitter en god pedagogisk förmåga. Att få bidra med din kunskap, lyssna in andras tankar och se andra utvecklas är någonting du trivs med. Skellefteå kommun är finsk och samisk förvaltningskommun, det är därför meriterande om du kan finska eller samiska. Kan du dessutom teckenspråk så ser vi det som en tillgång i våra verksamheter. Urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut, vänta därför inte med din ansökan.

Anställningen

Omfattning:
Heltid
Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse
Antal tjänster
1

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum:
2024-05-27
Referensnummer:
413664
Ansök Här

Kontakt

Julia Eriksson
HR-partner, Rekryteringscenter
0910-73 50 00
Karin Långström
Enhetschef, SSF
0910 - 73 50 00

Fackliga företrädare

Carina Lövgren
0910-73 50 00

Övrig information

Socialkontorets medarbetare ger vård, omsorg och stöd till människor i hela Skellefteå. De kan vara äldre, människor med fysisk eller psykisk funktionsnedsättning eller enskilda och familjer i behov av särskilt stöd under en period. Vår verksamhet finns runt om i hela kommunen och hos oss finns specialister inom flera områden inom vård, omsorg, kost, stöd och aktivering för funktionsnedsatta, missbruksvård, familjerådgivning och mycket mer. Med empati, kunskap och engagemang bidrar socialkontoret till att skapa ett Skellefteå där alla får plats. Läs mer om Skellefteå här: https://skelleftea.se Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.

Senast uppdaterad: