Tillbaka till sökresultatet

Lokalbokare till Kultur- och Fritidskontoret

Kultur- och fritidskontoret

Om arbetsplatsen

Hos oss handlar varje arbetsdag om att vi tillsammans vill göra skillnad för de som lever och bor i Skellefteå och vår yttersta ambition är att alla ska ha möjlighet till en meningsfull fritid. Här jobbar vi mest av allt för andra, men även för varandra. Nu söker vi en lokalbokare som ska vara vår kontaktperson mot föreningslivet, privatpersoner och företag när det gäller att nyttja kommunens lokaler. Vår verksamhet inom kultur- och fritidsområdet omfattar Skellefteå kommuns fritidsgårdar, bibliotek, inkluderingsarbete och föreningsliv, drift av sim- och fritidsanläggningar, kulturskolan, utegym, motions- och skidspår, idrottsplatser och ishallar samt genomförande av stora och små kulturevenemang.

Arbetsuppgifter

Som lokalbokare är du spindeln i nätet för att boka kommunens lokaler och anläggningar för föreningar, privatpersoner och företag. Du är inte bara en administratör av bokningar, utan också en strategisk planerare som arbetar för att säkerställa jämlika förutsättningar för idrottande ungdomar i Skellefteå kommun. Dina huvudsakliga ansvarsområden inkluderar: Kundservice: Du är den första kontaktpunkten för alla frågor och funderingar gällande bokningar och användning av våra lokaler, och du är dedikerad till att ge enastående service både via mail och telefon. Planera och schemalägga: Du säkerställer att träningstider och matcher är effektivt planerade och schemalagda för att maximera användningen av våra anläggningar och hallar. Administrera bokningar: Du hanterar alla typer av bokningar, allt från evenemangslokaler, idrottshallar, musiksalar och gräsplaner. Fakturering: Du ser till att alla bokningar faktureras korrekt och i tid, vilket säkerställer en smidig ekonomisk hantering för både kommunen och våra kunder. Stödja föreningslivet: Du är en tillgänglig och stödjande resurs för föreningar, förbund, privatpersoner och företag Samarbete med övriga förvaltningar: Du samarbetar nära med andra förvaltningar inom kommunen för att säkerställa en effektiv och koordinerad användning av våra gemensamma resurser.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har god insyn i föreningslivets utmaningar och tidigare arbetat med liknande arbetsuppgifter. För att lyckas i rollen krävs att du självständigt och professionellt driver ditt arbete framåt på ett strukturerat sätt. Du är noggrann i allt du tar dig an och har ordning och reda även när allt händer samtidigt. Vi söker dig som har erfarenhet av och är duktig på administrativt arbete. Du har ett öga för detaljer och trivs när du får chansen att utveckla och förbättra arbetssätt och processer. Du har erfarenhet av att arbeta med olika administrativa system och har både lätt för att lära dig nya system och att hjälpa andra att förstå dem. Du har god insyn i föreningslivets utmaningar. Eftersom du kommer ha kontakt med flera olika aktörer ser du samarbete och kommunikation som en naturlig del i ditt arbete samt uttrycker dig obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift.

Anställningen

Omfattning:
Heltid
Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Tillträde:
Datum för tillträde saknas
Antal tjänster
1

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum:
2024-04-30
Referensnummer:
405514
Ansök Här

Kontakt

Hans Pettersson
Avdelningschef Kultur och fritid
0910 - 73 50 00
Maria Jonsson
HR-partner, inriktning rekrytering
0910 - 73 50 00

Övrig information

Kultur- och fritidskontoret arbetar för att anläggningar, friluftsliv, fritidsgårdar, föreningsstöd, campingar och kultur- och biblioteksverksamhet ska fungera så bra som möjligt för alla som bor och verkar i hela Skellefteå. Verksamheten drivs hållbart och jämställt med fokus på hälsa, livsmiljö och samverkan. Vi har riktigt höga ambitioner och ska vara ledande inom vårt område. Bland annat utifrån syftet att bidra till att unga människor stannar kvar i eller flyttar till kommunen. Läs mer om Skellefteå här: https://skelleftea.se Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.

Senast uppdaterad: