Meny Kontakt, tyck till & öppettider
 

Kontakta Skellefteå kommun

Telefon:0910-73 50 00

Telefontider Vardagar 07.00-17.00. Dag före röd dag stänger vi kl. 16

Besöksadress Trädgårdsgatan 6, Stadshuset

Besökstid: Vardagar 07.00-17.30

Inflytande i Skellefteå kommun

Det finns en rad olika sätt att vara med och påverka Skellefteå kommun. Du vet väl om möjligheten att lämna in ett medborgarförslag? Här på webben kan du även lämna synpunkter direkt.

Läs mer om på vilka sätt du kan påverka din kommun här

Support och lokaler

Förvaltningen för support och lokaler är kommunens interna servicecenter.

Huvuduppdraget är att samordna och utveckla effektiva stödfunktioner för den kommunala verksamheten så att samordningsvinster säkerställs. Därigenom kan kommunens verksamheter fokusera på sina respektive huvuduppdrag och ge effektivare kommunal service till medborgarna.

Support och lokaler är kommunens samordnande och verkställande organ för förvaltning av kommunens fastigheter, förhyrning av lokaler och för kommunens egen byggverksamhet.

Support och lokaler ansvarar för kommunövergripande samordning, förvaltning och utveckling av administrativa tjänster inom områdena personal, ekonomi, inköp, information, kundtjänst och IT.

Förvaltningen har drygt 850 medarbetare – fördelat på de åtta avdelningarna: Kommunhälsan, Måltid, Utveckling, IT, Kommunikation, Fastighet, Personalsupport samt Ekonomisupport – som erbjuder kunderna stöd och specialistkompetens inom en rad nyckelfunktioner.

Organisation och uppdrag för Skellefteå kommuns förvaltningar (pdf, nytt fönster)

Ansvarig nämnd: Nämnden för support och lokaler

Informationen granskades: 2018-03-19