Meny Kontakt, tyck till & öppettider
 

Kontakta Skellefteå kommun

Telefon:0910-73 50 00

Telefontider Vardagar 07.00-17.00. Dag före röd dag stänger vi kl. 16

Besöksadress Trädgårdsgatan 6, Stadshuset

Besökstid: Vardagar 07.00-17.30

Inflytande i Skellefteå kommun

Det finns en rad olika sätt att vara med och påverka Skellefteå kommun. Du vet väl om möjligheten att lämna in ett medborgarförslag? Här på webben kan du även lämna synpunkter direkt.

Läs mer om på vilka sätt du kan påverka din kommun här

Mobil app - Mitt Skellefteå

Appen Mitt Skellefteå
Appen "mitt Skellefteå"

”Mitt Skellefteå”, är en kostnadsfri app för smartphones som rymmer både information och många av de tjänster Skellefteå kommun erbjuder. I dagsläget finns tjänster kopplat till bland annat källsortering, öppettider och en interaktiv skolmattjänst, där eleverna direkt kan tycka till om maten på sin skola.

Iphone - Ladda ner appen (extern webbplats, nytt fönster)

Android - Ladda ner appen (extern webbplats, nytt fönster)

 

 

Manual - Ladda ner appen Mitt Skellefteå

Här nedan hittar du bilder och text som hjälper dig att installera appen "Mitt Skellefteå" på din enhet. Titta på bilderna till höger om du har en iPhone/iPad och följ bilderna till vänster om du har en Android-enhet.

´Bild manual1

1. Börja med att leta upp App Store (iPhone) eller Play Butik (Android) bland apparna på din telefon. Tryck sedan på app-ikonen.

 

Bild manual2

2. Skriv in och sök efter Mitt Skellefteå.  Har du en iPhone så trycker du på Sök, längst ner på skärmen. På Android-enheter hittar du sökfältet högst upp på skärmen.

 

Bild manual3

3. Mitt Skellefteå-appen bör komma upp först i listan när du gjort din sökning. Har du en iPhone trycker du på Hämta för att ladda ner appen. Har du en Android trycker du på Installera. 

 

Bild manual4

4. Appen tar några sekunder att installera. När den är klar trycker du på Öppna.

 

Manual bild5

5. Väl inne i appen kommer du till Startskärmen. Hit kan du lägga olika tjänster för lätt åtkomst. Appens tjänster hittar du genom att trycka på +Se tjänster, som finns längst ner på sidan.

 

Bild manual6

6. Här kan du sedan söka fram tjänster genom sökfältet som kommer upp mitt på skärmen. Eller så kan du gå in i de olika kategorierna och hitta tjänsten du vill använda där.

Frågor och svar

Ansvarig nämnd: Kommunstyrelsen

Informationen granskades: 2018-04-20