Meny Kontakt, tyck till & öppettider
 

Kontakta Skellefteå kommun

Telefon:0910-73 50 00

Telefontider Vardagar 07.00-17.00. Dag före röd dag stänger vi kl. 16

Besöksadress Trädgårdsgatan 6, Stadshuset

Besökstid: Vardagar 07.00-17.30

Inflytande i Skellefteå kommun

Det finns en rad olika sätt att vara med och påverka Skellefteå kommun. Du vet väl om möjligheten att lämna in ett medborgarförslag? Här på webben kan du även lämna synpunkter direkt.

Läs mer om på vilka sätt du kan påverka din kommun här

Hitta information

Användaren ska hitta, förstå och hela tiden veta var hon befinner sig. Det ska finnas flera vägar för att nå målet. Sökfältet och menyn är olika tillvägagångssätt för att hitta till den information man söker.

På vår webbplats hittar du enkelt och snabbt kvalitetssäkrad information. Med hjälp av smarta e-tjänster kan du utföra dina ärenden när som helst på dygnet.

I första hand handlar informationen om kommunal verksamhet. Det innebär att vi skriver om saker vi ansvar för. I evenemangskalendern publicerar vi information som inte är kommunala men ändå är öppna för alla, som t ex föreningsevenemang.

Sök

Ett effektivt sätt att hitta information du letar efter, är att använda sökfältet. När du börjar skriva i sökfältet får du förslag på olika sidor. 

Navigera

Om du inte vill använda sökfältet kan du klicka dig fram i menyerna. Välj först ämnesingång högst upp på sidan för att hitta rätt information.

Ansvarig nämnd: Kommunstyrelsen

Informationen granskades: 2016-12-01