Meny Kontakt, tyck till & öppettider
 

Kontakta Skellefteå kommun

Telefon:0910-73 50 00

Telefontider Vardagar 07.00-17.00. Dag före röd dag stänger vi kl. 16

Besöksadress Trädgårdsgatan 6, Stadshuset

Besökstid: Vardagar 07.00-17.30

Inflytande i Skellefteå kommun

Det finns en rad olika sätt att vara med och påverka Skellefteå kommun. Du vet väl om möjligheten att lämna in ett medborgarförslag? Här på webben kan du även lämna synpunkter direkt.

Läs mer om på vilka sätt du kan påverka din kommun här

Prenumerera på nyhetsbrev

Du kan prenumerera på nyheter från Skellefteå kommun. Du kan välja två metoder för att få nyheterna levererade till dig. Du kan välja RSS och då får du nyheterna till din RSS-läsare. Du kan också välja att prenumerera på nyheter och få de levererade till din e-postadress.

Namn

E-postadress

Välj prenumeration
Avfall & återvinning
Byske Havsbad
Framtidsvägen
Föreningar
Gator & parker
Kultur & bibliotek
Skellefteå Camping

Leveransformat

Så här hanterar vi din e-postadress

Hantera prenumerationDina uppgifter registreras

De uppgifter som du lämnar i blanketter eller e-tjänster kommer Skellefteå kommun att registrera i datasystem. Registreringen görs för att kommunen (eller kommunens underleverantör) ska kunna fullgöra sin skyldighet gentemot dig, eller den tjänsten berör. Registreringen kan också säkra information som är av livsavgörande betydelse.

Uppgifterna kommer att sparas så länge de behövs i verksamheten. Vill du veta exakt hur länge de sparas kan du vända dig till kommunens kundtjänst. Om du är missnöjd med hur Skellefteå kommun behandlar personuppgifter om dig har du möjlighet att lämna klagomål till Datainspektionen. För mer information om dataskydd, se Datainspektionens webbplats.

Kontakta Skellefteå kommuns kundtjänst
Datainspektionens webbplats

Ansvarig nämnd: Kommunstyrelsen

Informationen granskades: 2017-11-27