Meny Kontakt, tyck till & öppettider
 

Kontakta Nyborg IP/Kopparhallen

Telefon:0910 - 303 98
mobil 070 - 308 78 81

Besöksadress Föreningsvägen 10
932 37 Ursviken

Inflytande i Skellefteå kommun

Det finns en rad olika sätt att vara med och påverka Skellefteå kommun. Du vet väl om möjligheten att lämna in ett medborgarförslag? Här på webben kan du även lämna synpunkter direkt.

Läs mer om på vilka sätt du kan påverka din kommun här

Nyborg idrottsplats och Kopparhallen i Ursviken

Nyborg idrottsplats i Ursviken har en isbana med sarg och två fotbollsplaner. Här ligger även ishallen Kopparhallen. Anläggningen lämpar sig därför väl för ishockeyläger och cuper.

Kopparhallen var när den invigdes 22 december 1979 Sveriges 100:e ishall. Kopparhallen är en fullstor ishall med konstfrusen is och hemvist för Clemensnäs Hockey. Under försäsongen spelar även andra klubbar som bland annat Bureå IF i hallen. Dagtid under vardagar är det främst skolor och företag som använder ishallen. Sommartid kan Kopparhallen användas för utställningar eller mässor.

Se bokningsschema

 

Nyborg idrottsplats

Nyborg idrottsplats består av en isbana med sarg bakom bägge målburarna samt fotbollsplaner med gräs och grus. Isbanan är fullstor med naturis och oftast öppen för allmänheten. De fullstora fotbollsplanerna används främst av Clemensnäs IF. Nyborg fungerar bra för ishockeyläger och cuper. Låter det intressant? Ta kontakt med Clemensnäs HC .

 

Ansvarig nämnd: Fritidsnämnden

Informationen granskades: 2018-02-07