Meny Kontakt, tyck till & öppettider
 

Kontakta Skellefteå kommun

Telefon:0910-73 50 00

Telefontider Vardagar 07.00-17.00.

Besöksadress Trädgårdsgatan 6, Stadshuset

Besökstid: Vardagar 07.00-17.30

Inflytande i Skellefteå kommun

Det finns en rad olika sätt att vara med och påverka Skellefteå kommun. Du vet väl om möjligheten att lämna in ett medborgarförslag? Här på webben kan du även lämna synpunkter direkt.

Läs mer om på vilka sätt du kan påverka din kommun här

Shopping

Publicerad 2014-04-25

Välkommen in till vår butik på Nordanå. Under december upplåter vi "Lastpallen" till ENI, Bild- och Krukmakeri. Välkommen!


Nordanå butik

I butiken säljer vi olika produkter som anknyter till verksamheterna på Nordanå och våra aktuella utställningar. I butiken samsas böcker med lokal design, slöjd och konsthantverk.

 
FÖRÄNDRINGAR  CAFÈ, RECEPTION och BUTIK

För att bereda plats för Värdshuset Nordanå kommer nuvarande café att stänga ner sin verksamhet tisdag den 19 december. Det nya caféet börjar med en liten ombyggnation och öppnar upp igen den 11 januari.

Under ombyggnationen vecka 1 kommer du att kunna köpa ett enklare fika i teaterfoajén 1 trappa upp.

Receptionen håller öppet som vanligt men får en ny plats.  Utställningarna på Skellefteå museum, Skellefteå konsthall och Meijersamlingen berörs inte och kommer att hålla öppet som vanligt.


Butiken följer med receptionen men blir betydligt mindre. Caféscenen tillhör fortfarande Kulturavdelningen och är fortsatt bokningsbar.

För mer information kontakta Receptionen Nordanå på tel. 0910-73 55 10


 Välkommen!