Meny Kontakt, tyck till & öppettider
 

Kontakta Skellefteå kommun

Telefon:0910-73 50 00

Telefontider Vardagar 07.00-17.00.

Besöksadress Trädgårdsgatan 6, Stadshuset

Besökstid: Vardagar 07.00-17.30

Inflytande i Skellefteå kommun

Det finns en rad olika sätt att vara med och påverka Skellefteå kommun. Du vet väl om möjligheten att lämna in ett medborgarförslag? Här på webben kan du även lämna synpunkter direkt.

Läs mer om på vilka sätt du kan påverka din kommun här

Byske Havsbad - bästa familjecamping 2017

Bästa familjecamping 2017

Publicerad 2017-03-17

Byske Havsbad har fått utmärkelsen Stora barnsemesterpriset 2017 i kategorin Bästa campingplats för barnfamiljer i Sverige.
- Det känns roligt och inspirerande att vi har blivit utsedda till detta, berättar Marie Lindqvist Holmlund, campingchef för Byske Havsbad.

Bakom utmärkelsen står webbsajten Barnsemester.se där olika barnfamiljer i landet har fått tycka till genom att rösta på sin favorit.
- Vi arbetar mycket för att hela familjen ska trivas och därför försöker vi också ha aktiviteter som passar, förklarar Marie Lindqvist Holmlund.

Tvåa blev Röstånga Camping & bad i Skåne och tredjeplatsen tog Daftö Camping & resort i Strömstad, Bohuslän.

www.barnsemester.se

Så här gick röstningen till
Alla besökare på Barnsemester.se har året om möjlighet att betygsätta familjenöjen och skriva en kortare recension. Med hjälp av dessa betygspoäng och testfamiljers bedömningar har de nominerade tagits fram.
När nomineringarna är klara är det dags för final, och vi uppmanade alla föräldrar att rösta på sin favorit i varje kategori. (Årets Campingplats för barnfamiljer var en av dem) Endast en röst per kategori och dator har tagits emot, för att förhindra massröstning.