Meny Kontakt, tyck till & öppettider
 

Kontakta Skellefteå kommun

Telefon:0910-73 50 00

Telefontider Vardagar 07.00-17.00.

Besöksadress Trädgårdsgatan 6, Stadshuset

Besökstid: Vardagar 07.00-17.30

Inflytande i Skellefteå kommun

Det finns en rad olika sätt att vara med och påverka Skellefteå kommun. Du vet väl om möjligheten att lämna in ett medborgarförslag? Här på webben kan du även lämna synpunkter direkt.

Läs mer om på vilka sätt du kan påverka din kommun här

Vi återställer där vi grävt

Publicerad 2017-05-02

Ledningsarbetet för den nya vattenförsörjningen har under vintern pågått från campingen och genom centrala stan. I maj startar arbetet med att återställa marken till hur den var innan vi började gräva.

När tjälen har gått ur backen och det torkat upp kan vi starta återställningsarbetet. På kartan kan du se var vi grävt och det är kring dessa områden återställningsarbetet tar vid (klicka på kartan för att se den i större format).

Campingen, jordbruksmarken Medle samt elljuspåret i Sjungande dalen

Vid återställningen har vi prioriterat campingen och jordbruksmarken i Medle. Det för att båda områdena ska få tillgång till marken så fort som möjligt. Vår förhoppning är att vi ska hinna återställa elljusspåren innan v 29. Om det inte blir så, då åtgärdas det efter semestern.

Respektera avspärrningarna, tunga och stora fordon/maskiner arbetar med återställningen.

Mer information om Nytt vatten

Läs mer om projektet ”Ny vattenförsörjning för Skellefteå centralort med omkringliggande samhällen” på www.skelleftea.se/nyttvatten

Vill du få e-post när nytt publiceras?
Är du intresserad att få ett e-postmeddelande när något nytt om den planerade vattenförsörjningen publiceras på webbplatsen kan du anmäla dig via den här länken.