Meny Kontakt, tyck till & öppettider
 

Kontakta Skellefteå kommun

Telefon:0910-73 50 00

Telefontider Vardagar 07.00-17.00.

Besöksadress Trädgårdsgatan 6, Stadshuset

Besökstid: Vardagar 07.00-17.30

Inflytande i Skellefteå kommun

Det finns en rad olika sätt att vara med och påverka Skellefteå kommun. Du vet väl om möjligheten att lämna in ett medborgarförslag? Här på webben kan du även lämna synpunkter direkt.

Läs mer om på vilka sätt du kan påverka din kommun här

Begränsad möjlighet till parkering i Brinkens parkeringshus

Publicerad 2017-05-15

Vi byter sprinklersystem i Brinkens parkeringshus. Arbetet beräknas pågå till mitten av juni och delar av garaget kommer att vara avstängt när arbete pågår. Det här innebär begränsad möjlighet till parkering.

12 maj – ca 28 maj kommer nedre garageplan att vara stängt.

Under den här perioden är ingen timparkering möjlig. Endast du som har månadskort kan parkera men även för dig är platstillgången begränsad. Om behov finns kan du som har månadskort hämta ett tillfälligt kort i kundtjänst. Dessa tillfälliga kort gäller på kommunens personalparkeringar på Södra Järnvägsgatan och Norra Järnvägsgatan.

Ca 29 maj – mitten av juni kommer arbetet att övergå till övre plan.

Under den här perioden hoppas vi att det blir möjligt att stänga en del i taget av garageplanet. Det skulle i så fall innebära att det blir tillgång till fler platser och att även timparkering kan bli möjligt. När det är möjligt att timparkera igen kommer skyltarna som hänvisar till Brinkens p-hus, och visar antal lediga platser, att lysa (de är nedsläckta idag). Tillfälliga månadskort gäller för parkering på Norra Järnvägsgatan under den här perioden. Parkeringen på Södra Järnvägsgatan stängs av på grund av bygget av busstationen.