Meny Kontakt, tyck till & öppettider
 

Kontakta Skellefteå kommun

Telefon:0910-73 50 00

Telefontider Vardagar 07.00-17.00.

Besöksadress Trädgårdsgatan 6, Stadshuset

Besökstid: Vardagar 07.00-17.30

Inflytande i Skellefteå kommun

Det finns en rad olika sätt att vara med och påverka Skellefteå kommun. Du vet väl om möjligheten att lämna in ett medborgarförslag? Här på webben kan du även lämna synpunkter direkt.

Läs mer om på vilka sätt du kan påverka din kommun här

Träffa Kronprinsessan Victoria på Vitberget

Publicerad 2017-09-29

Fredag 6 okt kl 13.45 kommer Kronprinsessan Victoria att träffa barn och ungdomsledare under en friluftsaktivitet på Vitberget. Allmänheten är inbjuden och hovet hoppas att så många som möjligt kommer och gör besöket till en folkfest.

Uppdatering torsdag 5 okt!

Inför Kronprinsessan Victorias besök i Skellefteå i morgon vill vi påminna om begränsade parkeringsmöjligheter närmast ankomstplatsen vid den nya hinderbanan. Vi ser helst att personer som kan ha svårt att gå till platsen får möjlighet att parkera nära. Därför uppmanar vi er som har möjlighet att t ex parkera vid Skellefteå Kraft Arena eller Vitbergsstugan och promenera därifrån. Givetvis går det även bra att cykla till platsen.

Kronprinsessan Victoria kommer tillsammans med barn, ungdomar och andra nyfikna att gå en promenad på Vitberget som påbörjas ca kl 13.45 vid den nyligen invigda hinderbanan där också motionsspåren startar.

Allmänheten är inbjudna och därför vill vi informera om parkeringsmöjligheter i området. De parkeringar som ligger närmast Kronprinsessans vandringsväg finns i direkt anslutning till den nya hinderbanan. Här är antalet platser begränsade, så det gäller att vara ute i god tid.

En annan möjlighet är att parkera vid Vitbergsstugan och gå en fin promenad antingen längs vägen eller längs stigar till startpunkten för Kronprinsessans vandring.

Eller varför inte passa på att motionera lite extra? Då finns alternativet att parkera i god tid nere vid arenan och promenera Slalomvägen upp mot Vitberget, eller för den äventyrlige att ta något av motionsspåren eller stigarna som tar en fram till den nya hinderbanan.

Välkommen!