Meny Kontakt, tyck till & öppettider
 

Kontakta Skellefteå kommun

Telefon:0910-73 50 00

Telefontider Vardagar 07.00-17.00.

Besöksadress Trädgårdsgatan 6, Stadshuset

Besökstid: Vardagar 07.00-17.30

Inflytande i Skellefteå kommun

Det finns en rad olika sätt att vara med och påverka Skellefteå kommun. Du vet väl om möjligheten att lämna in ett medborgarförslag? Här på webben kan du även lämna synpunkter direkt.

Läs mer om på vilka sätt du kan påverka din kommun här

Mat och klimat – länskonferens i Skellefteå 22 november

Publicerad 2017-11-08

Den 22 november är det dags för årets regionala klimat- och miljökonferens, Klimatforum Västerbotten 2017. Välkommen till en heldag på temat Mat och klimat! Moderator Sverker Olofsson leder oss genom dagen.

Hur påverkar klimatförändringarna vår möjlighet att producera mat globalt och hur kan nya globala förutsättningar och problem påverka oss i Västerbotten? Hur påverkas jordbruket i norra Sverige av ett förändrat klimat regionalt och vilka utmaningar och möjligheter står vi inför? Vilka förutsättningar har jordbruket i norra Sverige och hur påverkar vårt jordbruk klimatet ?

Dessa frågeställningar och mycket mer kommer vi att försöka informera om och få svar på årets Klimatforum Västerbotten – Mat och klimat!

Sverker Olofsson är moderatorn som leder oss genom dagen. Möt Västerbottens klimatambassadörer Per Elofsson, Elin Johansson och Peter Sköld. Träffa experter från klimat- och matområdet, representanter från Regeringskansliet, Lantmännen, Sveriges lantbruksuniversitet, Länsstyrelsen, kommunen med flera.
 
Konferensen är kostnadsfri, men du måste anmäla dig för att delta. (En no-show-avgift tas ut om du uteblir utan att avanmäla dig.)

Se program och anmäl dig på länsstyrelsens hemsida