Meny Kontakt, tyck till & öppettider
 

Kontakta Skellefteå kommun

Telefon:0910-73 50 00

Telefontider Vardagar 07.00-17.00. Dag före röd dag stänger vi kl. 16

Besöksadress Trädgårdsgatan 6, Stadshuset

Besökstid: Vardagar 07.00-17.30

Inflytande i Skellefteå kommun

Det finns en rad olika sätt att vara med och påverka Skellefteå kommun. Du vet väl om möjligheten att lämna in ett medborgarförslag? Här på webben kan du även lämna synpunkter direkt.

Läs mer om på vilka sätt du kan påverka din kommun här

FULLT ÖS - om att göra sin grej!

Publicerad 2018-03-22

Skellefteås kulturföreningar/kulturaktörer
kommer att göra sin grej, 17-18 november 2018 på Nordanå kulturområde.

Inbjudan till; 
FULLT ÖS – om att göra sin grej!
Skellefteås kulturföreningar/kulturaktörer är en stor och viktig del i det lokala kulturlivet.
Arrangemanget ”Fullt ös – om att göra sin grej!” är ett sätt att tillsammas, göra denna kraft än mer synlig. Det både som en inspiration till andra men också som en påminnelse om vikten av kulturutövning i alla dess olika former.

Så därför är scenerna,
Hallen
Nordanåteatern
Hörsalen
Caféscenen
Foajén
(för informationsbord)
Kulturverkstan
på Nordanå kulturområde bokade, 17-18 november 2018, för att användas av Skellefteås kulturföreningar/aktörer under två dagar.

Bakgrund; Idén till ”Fullt ös” kläcktes av några kulturföreningar/aktörer i ett möte på kulturavdelningen som föranletts av ett antal medborgarförslag som handlade om Nordanå kulturområde och det lokala kulturlivets utveckling. Mötet enades om att det är en angelägen sak att visa fram lite av det kulturmyller som finns i Skellefteå kommun och att använda scenerna på Nordanå till det - är ett sätt att göra det på.

Så därför testar vi nu, Fullt ös – om att göra sin grej!

Så vill du/ni vara med och visa fram er verksamhet, alltså göra er kulturgrej som en del av ”Fullt ös”?
I så fall, Välkommen med din anmälan till;
anna-lena.lundmark@skelleftea.se

Praktiska saker; Deadline för anmälan är 21 maj 2018.”Först till kvarn” principen kommer att tillämpas på scener/rum men vi jobbar också för att alla som vill ska med. Tekniker hjälp kommer att finnas. Anna-Lena tar emot alla anmälningar men förmedlar dem till olika scener/rums ansvariga. Dessa rumsansvariga är från olika kulturföreningar som varit med i att skapa ”Fullt ös” och deras uppgift är att se till att logistiken och presentationerna i rummen och på scenerna fungerar bra.


Många vänliga hälsningar /

Anna-Lena Lundmark (kulturutvecklare på Skellefteå kommun)
tillsammans med Åsa Renström (Skellefteå konstnärsförening Skogen), Anna-Carin Nilsson Björk (Skellefteå Riksteaterförening), Mats Åkerström (Jazzklubben Boston) Monica Eriksson (Bälgadraget), Ulrika Rauhala och Marina Georgescu (Skellefteå berättarförening)