Meny Kontakt, tyck till & öppettider
 

Kontakta Kundtjänst, socialkontoret

Telefon:0910 - 73 50 00

Fax 0910 - 73 56 46

Telefontider Vardagar 07.00-17.00, vardag före röd dag 07.00-16.00

Inflytande i Skellefteå kommun

Det finns en rad olika sätt att vara med och påverka Skellefteå kommun. Du vet väl om möjligheten att lämna in ett medborgarförslag? Här på webben kan du även lämna synpunkter direkt.

Läs mer om på vilka sätt du kan påverka din kommun här

Stöd för äldre

När du blir äldre och kroppen inte orkar som förut kan du behöva stöd i ditt dagliga liv. Då kan du ansöka om stöd hos beslutsenheten på Skellefteå kommun. Det finns olika stöd att få beroende på hur din hälsa ser ut och vilka behov som du har.

Äldreomsorgen i Skellefteå kommun strävar efter att du ska kunna bo kvar hemma så länge som möjligt, och det finns många olika typer av stöd som du kan få. För dig som inte längre klarar av att bo hemma finns våra äldreboenden. Det är kommunen som ansvarar för alla äldreboenden och för hemtjänsten.

 

Vilka stöd kan jag ansöka om?

Du kan ansöka om många olika typer av stöd hos kommunen. Mer information om de olika stöden hittar du på följande länkar:

 

Vad tycker du om äldreomsorgen?

Vi vill gärna veta vad du tycker är bra och dåligt med kommunens äldreomsorg.
 Du kan ge dina synpunkter till oss

• via kundtjänst på telefon 0910-73 50 00 eller skriva direkt i vårt kontaktformulär
• via vår personal eller chefer
• via brev till: Skellefteå kommun, Äldreomsorgen, Beslutsenheten, 931 85 Skellefteå 

Seniorträffar

Aktuellt De flesta vill leva sina liv efter egna villkor och önskemål, vara oberoende och klara sig själv så länge man kan. Social gemenskap är också viktig.

Äldreboenden A-Ö

Aktuellt På den här sidan hittar du information om alla äldreboenden som finns i Skellefteå kommun. Äldreboenden är för personer som har ett omfattande behov a...

En hjälpande hand

Aktuellt Frivilligverksamheten En hjälpande hand startades för att ge stöd, gemenskap, tillhörighet och glädje. Verksamheten vänder sig till ensamma äldre männ...

Ansvarig nämnd: Socialnämnden

Informationen granskades: 2017-01-24