Meny Kontakt, tyck till & öppettider
 

Inflytande i Skellefteå kommun

Det finns en rad olika sätt att vara med och påverka Skellefteå kommun. Du vet väl om möjligheten att lämna in ett medborgarförslag? Här på webben kan du även lämna synpunkter direkt.

Läs mer om på vilka sätt du kan påverka din kommun här

Björkhammargården

Björkhammargården ligger mitt i Jörn. Äldreboendet byggdes 1986 och har 30 lägenheter samtliga, i markplan. Lägenheterna är 19 till 26 kvadratmeter och alla lägenheter är i anslutning till gemensamma utrymmen i form av matplats och tv-hörna. På innergården finns flera uteplatser. 

Busshållplats finns cirka 50 meter från boendet.  Äldreboendet ligger i anslutning till hälsocentralen Hälsogemenskapen och ett apotek.

Vilka aktiviteter finns hos oss?

På Björkhammargården finns tid för vardagsaktiviteter, egen tid och gemensamma aktiviteter. De gemensamma aktiviteter som ordnas kan vara musik, berättarstunder, besök från studieförbund eller andra föreningar. Det finns också tid för att sitta ned en stund tillsammans och samtala, att samlas vid måltider eller fikastunder.

På boendet finns anslaget veckans gemensamma aktiviteter. Du kan också fråga personalen vad som är planerat för veckan.

Vissa aktiviteter är även öppna för dig som har hemtjänst och bor i närområdet. Du kan kontakta boendet om du vill veta vilka aktiviteter som du kan delta i eller fråga din hemtjänstpersonal.

 

Ansvarig nämnd: Socialnämnden

Informationen granskades: 2016-09-07