Meny Kontakt, tyck till & öppettider
 

Inflytande i Skellefteå kommun

Det finns en rad olika sätt att vara med och påverka Skellefteå kommun. Du vet väl om möjligheten att lämna in ett medborgarförslag? Här på webben kan du även lämna synpunkter direkt.

Läs mer om på vilka sätt du kan påverka din kommun här

Dammens äldreboende

Dammen ligger i stadsdelen Brännan, i närheten av Klintforsån. Äldreboendet är byggt i två plan och byggdes 1959 och byggdes sedan ut 1985. Boendet har 44 lägenheter som är mellan 39 och 61 kvadratmeter stora. På varje våning finns matplats och tv. Det finns två uteplatser i söderläge, en från stora matsalen och den andra utanför mellangången. Avståndet till närmaste busshållplats är cirka 300 meter. 

Vilka aktiviteter finns hos oss?

På Dammen finns tid för vardagsaktiviteter, egen tid och gemensamma aktiviteter. De gemensamma aktiviteter som ordnas kan vara musik, berättarstunder, besök från studieförbund eller andra föreningar. Det finns också tid för att sitta ned en stund tillsammans och samtala, att samlas vid måltider eller fikastunder.

På boendet finns anslaget veckans gemensamma aktiviteter. Du kan också fråga personalen vad som är planerat för veckan.

Vissa aktiviteter är även öppna för dig som har hemtjänst och bor i närområdet. Du kan kontakta boendet om du vill veta vilka aktiviteter som du kan delta i eller fråga din hemtjänstpersonal.

Ansvarig nämnd: Socialnämnden

Informationen granskades: 2017-12-07