Meny Kontakt, tyck till & öppettider
 

Inflytande i Skellefteå kommun

Det finns en rad olika sätt att vara med och påverka Skellefteå kommun. Du vet väl om möjligheten att lämna in ett medborgarförslag? Här på webben kan du även lämna synpunkter direkt.

Läs mer om på vilka sätt du kan påverka din kommun här

Höjden

Höjdens äldreboende finns vid Morö Backe centrum. Boendet invigdes hösten 2012. Det finns 60 lägenheter, uppdelade på två våningar. Lägenheterna är 32 kvadratmeter och ligger i anslutning till gemensamma utrymmen med bland annat matplats och tv-hörna. I närheten finns en hälsocentral och en kyrka. Avståndet till busshållplatsen är cirka 100 meter.

Höjden arbetar med att främja aktiviteter, medskapande och välbefinnande hos de äldre. Här finns en stor lokal för samvaro och evenemang, ett aktivitetsrum samt ett spa med bastu och sittbadkar.

 

Vilka aktiviteter finns hos oss?

På Höjden finns tid för vardagsaktiviteter, egen tid och gemensamma aktiviteter. De gemensamma aktiviteter som ordnas kan vara musik, berättarstunder, besök från studieförbund eller andra föreningar. Det finns också tid för att sitta ned en stund tillsammans och samtala, att samlas vid måltider eller fikastunder.

På boendet finns anslaget veckans gemensamma aktiviteter. Du kan också fråga personalen vad som är planerat för veckan.

Vissa aktiviteter är även öppna för dig som har hemtjänst och bor i närområdet. Du kan kontakta boendet om du vill veta vilka aktiviteter som du kan delta i eller fråga din hemtjänstpersonal.

 

 

Ansvarig nämnd: Socialnämnden

Informationen granskades: 2016-09-07