Meny Kontakt, tyck till & öppettider
 

Inflytande i Skellefteå kommun

Det finns en rad olika sätt att vara med och påverka Skellefteå kommun. Du vet väl om möjligheten att lämna in ett medborgarförslag? Här på webben kan du även lämna synpunkter direkt.

Läs mer om på vilka sätt du kan påverka din kommun här

Linagårdens äldreboende

Linagården ligger  i Morö Backe centrum. Boendet byggdes 1996 och byggdes om 2007. Det finns 27 lägenheter i anslutning till gemensamma utrymmen med bland annat matplats och tv-hörna. Lägenheterna är 30 till 33 kvadratmeter stora. Alla lägenheter finns i markplan och har uteplats mot söder. I närheten finns bland annat en hälsocentral och en kyrka.


 

Aktiviteter som finns hos oss?

På Linagården finns tid för vardagsaktiviteter, egen tid och gemensamma aktiviteter. De gemensamma aktiviteter som ordnas kan vara musik, berättarstunder, besök från studieförbund eller andra föreningar. Det finns också tid för att sitta ned en stund tillsammans och samtala, att samlas vid måltider eller fikastunder.

På boendet finns anslaget veckans gemensamma aktiviteter. Du kan också fråga personalen vad som är planerat för veckan.

Vissa aktiviteter är även öppna för dig som har hemtjänst och bor i närområdet. Du kan kontakta boendet om du vill veta vilka aktiviteter som du kan delta i eller fråga din hemtjänstpersonal.

Ansvarig nämnd: Socialnämnden

Informationen granskades: 2016-09-07