Meny Kontakt, tyck till & öppettider
 

Inflytande i Skellefteå kommun

Det finns en rad olika sätt att vara med och påverka Skellefteå kommun. Du vet väl om möjligheten att lämna in ett medborgarförslag? Här på webben kan du även lämna synpunkter direkt.

Läs mer om på vilka sätt du kan påverka din kommun här

Regnbågens äldreboende

Regnbågen ligger i stadsdelen Anderstorp. Äldreboendet är byggt 1980, 2008 samt ombyggt 2014/2015. Det finns 46 lägenheter, som är mellan 24 och 31 kvadratmeter.

Huset är uppdelat i fyra flyglar, alla i markplan. Alla rum angränsar till gemensamma utrymmen med bland annat matrum och tv-hörna. Vinterträdgården är en uppskattad del i äldreboendet. Äldreboendet är i samma hus som hälsocentralen. Busshållplats finns cirka 50 meter bort. 


Vilka aktiviteter finns hos oss?

På Regnbågen finns tid för vardagsaktiviteter, egen tid och gemensamma aktiviteter. De gemensamma aktiviteter som ordnas kan vara musik, berättarstunder, besök från studieförbund eller andra föreningar. Det finns också tid för att sitta ned en stund tillsammans och samtala, att samlas vid måltider eller fikastunder.

På boendet finns anslaget veckans gemensamma aktiviteter. Du kan också fråga personalen vad som är planerat för veckan.

Vissa aktiviteter är även öppna för dig som har hemtjänst och bor i närområdet. Du kan kontakta boendet om du vill veta vilka aktiviteter som du kan delta i eller fråga din hemtjänstpersonal.

 

Ansvarig nämnd: Socialnämnden

Informationen granskades: 2017-04-25