Meny Kontakt, tyck till & öppettider
 

Inflytande i Skellefteå kommun

Det finns en rad olika sätt att vara med och påverka Skellefteå kommun. Du vet väl om möjligheten att lämna in ett medborgarförslag? Här på webben kan du även lämna synpunkter direkt.

Läs mer om på vilka sätt du kan påverka din kommun här

Trivselns äldreboende

Trivseln ligger i centrala Ursviken. Äldreboendet byggdes 1984 och byggdes delvis om 2013. Boendet har 37 lägenheter fördelat på två våningsplan. Lägenheterna är mellan 44 och 65 kvadratmeter.

Boendet ligger i anslutning till en livsmedelsbutik och en busshållplats. Alla lägenheter på markplan har egen uteplats och lägenheterna på övre plan har egen balkong. Det finns en stor uteplats mot öster. Avstånd till busshållplats är cirka 150 meter.

 

Vilka aktiviteter bedrivs hos oss?

På Trivseln finns tid för vardagsaktiviteter, egen tid och gemensamma aktiviteter. De gemensamma aktiviteter som ordnas kan vara musik, berättarstunder, besök från studieförbund eller andra föreningar. Det finns också tid för att sitta ned en stund tillsammans och samtala, att samlas vid måltider eller fikastunder.

På boendet finns anslaget veckans gemensamma aktiviteter. Du kan också fråga personalen vad som är planerat för veckan.

Vissa aktiviteter är även öppna för dig som har hemtjänst och bor i närområdet. Du kan kontakta boendet om du vill veta vilka aktiviteter som du kan delta i eller fråga din hemtjänstpersonal.

 

Ansvarig nämnd: Socialnämnden

Informationen granskades: 2016-09-07