Meny Kontakt, tyck till & öppettider
 

Kontakta Skellefteå kommun

Telefon 0910-73 50 00

Telefontider Ring eller besök oss
vardagar 7-17 (receptionen 17.30)

Besöksadress Stadshuset,
Trädgårdsgatan 6, Skellefteå

Kartor

Inflytande i Skellefteå kommun

Det finns en rad olika sätt att vara med och påverka Skellefteå kommun. Du vet väl om möjligheten att lämna in ett medborgarförslag? Här på webben kan du även lämna synpunkter direkt.

Läs mer om på vilka sätt du kan påverka din kommun här

Välkommen till Ostviksskolan

Ostviksskolan är en skola med förskoleklass upp till årskurs 5 samt fritidshem. Skolan ligger vid en liten badsjö 2 mil norr om Skellefteå. Skolan omges av en fantastisk utemiljö som ger goda förutsättningar för lärande, lek och friluftsaktiviteter.

På skolgården finns lekutrustning, skogsdunge och närhet till elljusspår, hockeyplan och fotbollsplan. Här leker elever i alla åldrar med varandra.


Personal i skola och fritidshem har ett nära samarbete och arbetar ständigt för att möta elevers behov med engagemang och kunskap som skapar lust till lärande, alltid med barnet i fokus. Gemensamma temadagar, fadderverksamhet och projektarbeten skapar likvärdighet och trygghet för alla. Tillsammans arbetar vi för att alla barn ska bli sitt bästa jag!

 


Grundskolan omfattar årskurs 1-9. Barnen börjar i regel första klass vid sju års ålder, men du kan även låta ditt barn börja i grundskolan vid 6 års ålder. Här hittar du Skellefteås kommunala grundskolor och fristående grundskolor.

Grundskolans läsårstider och lov

Aktuellt Här hittar du information om när skolan startar och när terminen är slut samt när det är lov i grundskolan. I högra spalten finns länkar till läsårsti...

Ansvarig nämnd: För- och grundskolenämnden

Informationen granskades: 2018-02-08