Meny Kontakt, tyck till & öppettider
 

Kontakta Skellefteå Camping

Telefon:0910-73 55 00

Besöksadress Mossgatan
931 70 Skellefteå,
Epost: skellefteacamping@skelleftea.se

Öppettider Visa öppettider

Inflytande i Skellefteå kommun

Det finns en rad olika sätt att vara med och påverka Skellefteå kommun. Du vet väl om möjligheten att lämna in ett medborgarförslag? Här på webben kan du även lämna synpunkter direkt.

Läs mer om på vilka sätt du kan påverka din kommun här

Välkommen till soliga, härliga och fyrstjärniga Skellefteå Camping!

Massor av soltimmar och kuligheter för hela familjen året runt. Nära både till centrum och Solbackens handelsområde. Med allt från sköna Vitbergsbadet sommartid till massor av andra aktiviteter och idrottsarenor runt knuten hela året.

 


 

SM-veckan 2018

Aktuellt SM-veckan genomförs 20-26 mars 2018 i Skellefteå och Skellefteå Camping kommer vara den största tävlingsarenan under veckan!

Vinterpaket med bad, backe och boende

Aktuellt Under vintern kan du bo i våra fina fyrbäddsstugor i två nätter och välja om du i paketet vill ha två stycken dagskort till Vitbergsbacken eller inträ...

Grillpaket hela året

Aktuellt Slipp strulet med att få med dig grillen på semestern och boka det hos oss direkt istället.

Vandringspaketet

Aktuellt Knyt på dig bekväma skor och utforska naturen runt anläggningen. Vi ger dig tips på sevärdheter och något att knapra på under turen.

Boka Swecamps Husbilsbiljett

Aktuellt Med Swecamps Husbilsbiljett kan du upptäcka de 13 anläggningarnas vackra och unika platser runt om i Sverige. Återkom till din favoritanläggning eller...

Informationen granskades: 2017-12-07