Meny Kontakt, tyck till & öppettider
 

Kontakta Skellefteå Camping

Telefon:0910-73 55 00

Besöksadress Mossgatan
931 70 Skellefteå,
Epost: skellefteacamping@skelleftea.se

Öppettider Visa öppettider

Inflytande i Skellefteå kommun

Det finns en rad olika sätt att vara med och påverka Skellefteå kommun. Du vet väl om möjligheten att lämna in ett medborgarförslag? Här på webben kan du även lämna synpunkter direkt.

Läs mer om på vilka sätt du kan påverka din kommun här

Välkommen till soliga, härliga och fyrstjärniga Skellefteå Camping!

Massor av soltimmar och kuligheter för hela familjen. Öppet året runt, hela vintern också. Nära både till centrum och Solbackens handelsområde. Med allt från sköna Vitbergsbadet till en massa andra aktiviteter och idrottsarenor runt knuten.

Vi utvecklar just nu vår onlinebokning på våran webb så den kommer därför att var stängd tillsvidare. Det går fortfarande att boka campingplats online men bokning i stuga eller rum måste ske via telefon eller mail.
Varmt välkommen med din bokning!

 


 

Höstlovspaket

Aktuellt Upplev spökliga, spännande och upplevelserika dagar där er Utomhusupplevelse och era STUNDER TILLSAMMANS står i centrum.

Grillpaket hela året

Aktuellt Slipp strulet med att få med dig grillen på semestern och boka det hos oss direkt istället.

Camping Key Europe

Aktuellt Camping Key Europe är kortet som knyter samman campingplatser över hela Europa. Med kortet i plånboken ligger Europa öppet för dig och din semester bl...

Boka Swecamps Husbilsbiljett

Aktuellt Med Swecamps Husbilsbiljett kan du upptäcka de 13 anläggningarnas vackra och unika platser runt om i Sverige. Återkom till din favoritanläggning eller...

Informationen granskades: 2016-10-24