Meny Kontakt, tyck till & öppettider
 

Kontakta Skellefteå Camping

Telefon:0910-73 55 00

Besöksadress Mossgatan
931 70 Skellefteå,
Epost: skellefteacamping@skelleftea.se

Öppettider Visa öppettider

Inflytande i Skellefteå kommun

Det finns en rad olika sätt att vara med och påverka Skellefteå kommun. Du vet väl om möjligheten att lämna in ett medborgarförslag? Här på webben kan du även lämna synpunkter direkt.

Läs mer om på vilka sätt du kan påverka din kommun här

Camping

Hos oss kan du campa året om!
Ta med din husvagn eller husbil när lusten faller på - dag, kväll eller helg. Under vintern har vi inte samma stora utbud av platser som på sommaren då vi har både skidstadium och slalombacke mitt på campingområdet. Vi ser gärna att du förhandsbokar en plats och checkar in hos oss i receptionen. Har du inte möjlighet att anlända under våra öppettider, vänligen kontakta oss för information om sen incheckning.

Tält
På anläggningen finns ett antal tältplatser både med och utan el. Tältplatserna med el går att förhandsboka medan tältplatserna utan el endast går att boka vid ankomst i receptionen. För information om våra tältområden, vänligen se kartan.

Bokningsbara platser

Aktuellt På anläggningen finns 255 st bokningsbara campingplatser.
Med bokningsbar menas att du vid bokningstillfället måste bestämma ankomst- och avresedag.

Tillsvidareplatser

Aktuellt På anläggningen finns ett antal tillsvidareplatser. Dessa platser går inte att förboka utan du checkar in direkt vid ankomst. Osäker på hur länge du v...

Husbilsplatser

Aktuellt På anläggningen finns det 17 platser som är speciellt avsedda för dig med husbil. Platserna går inte att förboka utan du checkar in direkt vid ankomst...

Informationen granskades: 2017-07-28