Meny Kontakt, tyck till & öppettider
 

Kontakta Skellefteå kommun

Telefon:0910-73 50 00

Telefontider Vardagar 07.00-17.00. Dag före röd dag stänger vi kl. 16

Besöksadress Trädgårdsgatan 6, Stadshuset

Besökstid: Vardagar 07.00-17.30

Inflytande i Skellefteå kommun

Det finns en rad olika sätt att vara med och påverka Skellefteå kommun. Du vet väl om möjligheten att lämna in ett medborgarförslag? Här på webben kan du även lämna synpunkter direkt.

Läs mer om på vilka sätt du kan påverka din kommun här

Gymnasieskola

Det finns tre kommunala gymnasieskolor: Anderstorpsgymnasiet och Baldergymnasiet ligger i centrala Skellefteå och Naturbruksgymnasiet ligger i Burträsk. Skellefteås kommunala gymnasieskolor erbjuder 16 gymnasieprogram.

 

Gymnasieportalen

Aktuellt I gymnasieportalen hittar du all information som rör våra kommunala gymnasieskolor. Kolla in våra skolor och program, få studie- och yrkesvägledning.

Gymnasiesärskolan

Aktuellt I Skellefteå Kommun har vi gymnasiesärskoleutbildningar på tre skolor, Anderstorpsgymnasiet, Baldergymnasiet och Naturbruksgymnasiet i Burträsk. Vi er...

Skola 24 närvaro

Aktuellt I Skellefteå gymnasium använder vi ett system som heter Skola24 för att registrera närvaro/frånvaro.

Gymnasial samverkan och IKE

Aktuellt För att underlätta samarbetet mellan kommuner i länet och övriga landet samlar vi här information som rör gymnasieelevers skolgång.

Stödgrupper

Aktuellt Vi har gruppverksamheter för barn och ungdomar som lever i familjer där det förekommer missbruk eller där familjemedlemmar har en psykisk sjukdom.

Vad har unga för inflytande i Skellefteå?

Nyhet 2018-05-03 Vill du vara med och påverka ungdomspolitiken i Skellefteå kommun? Kom till Stadshusets entré tisdag 8 maj! Mellan klockan 11.30 och 13.30 kan du träf...

Ansvarig nämnd: Gymnasienämnden

Informationen granskades: 2018-04-23