Meny Kontakt, tyck till & öppettider
 

Kontakta Skellefteå kommun

Telefon:0910-73 50 00

Telefontider Vardagar 07.00-17.00. Dag före röd dag stänger vi kl. 16

Besöksadress Trädgårdsgatan 6, Stadshuset

Besökstid: Vardagar 07.00-17.30

Inflytande i Skellefteå kommun

Det finns en rad olika sätt att vara med och påverka Skellefteå kommun. Du vet väl om möjligheten att lämna in ett medborgarförslag? Här på webben kan du även lämna synpunkter direkt.

Läs mer om på vilka sätt du kan påverka din kommun här

Ställplats CAMPUS - vid Skellefteälvens strand

Ställplats Campus

Centralt i Skellefteå finns en ställplats för husbilar. Ställplatsen har öppet 19 juni - 13 augusti 2017. Under övrig tid av året fungerar den som en vanlig parkeringsplats.

Ställplats CAMPUS har tio platser för husbilar (husvagnar hänvisar vi till campingplatserna) och finns på södra sidan av Skellefteälvens strand i centrala Skellefteå. Den ligger på det grönskande CAMPUS-området med närheten till strandpromenad, affärer, restauranger och Nordanå kulturcentrum – Skellefteås gröna lunga.

Ställplatsen har en betalautomat. I betalautomaten betalar du 100 kronor per natt och med hjälp av en kod på biljetten kan du nyttja dusch och toalett i Campushallen som ligger på området. Du kan också använda Skellefteå Campings anläggning för tömning av latrin och påfyllning av vatten. Visa bara upp biljetten i receptionen så får du en kod till att komma in på området.

Välkommen med din husbil till en fräsch ställplats på bästa läge. Härifrån kan du promenera längs älven mellan broarna för att sedan gå in till centrum och äta en bit mat i en av restaurangerna.

Byggnationer sommaren 2017

Under sommaren 2017 kommer det att byggas en hel del på CAMPUS-området. Det innebär att det kommer att finnas byggtrafik på området i närheten av ställplatsen.

 

Hitta till Ställplats CAMPUS

Kommer du norrifrån på E4:an åker du över Skellefteälven och tar sedan höger i första rondellen mot Campus. Därefter höger efter 200 meter.

Kommer du söderifrån på E4:an tar du vänster i rondellen som ligger just innan Skellefteälven, riktning mot Campus. Därefter tar du höger efter 200 meter.

Kommer du västerifrån på väg 95 åker du ut på E4:an mot söder. Därefter åker du över Skellefteälven och tar sedan höger i första rondellen mot Campus. Därefter höger efter 200 meter.

Kommer du österifrån på väg 372 åker du ut på E4:an mot söder. Därefter åker du över Skellefteälven och tar sedan höger i första rondellen mot Campus. Därefter höger efter 200 meter.

Ställplats CAMPUS har öppet 19 juni - 13 augusti 2017.
Under övrig tid av året fungerar den som en vanlig parkering.

Koordinater för ställplatsen är 64.746 07 N, 20.955 84 E 

Ställplatsen drivs av Skellefteå kommun. Endast för husbil.

 

Välkommen!


 

Informationen granskades: 2017-05-12