Meny Kontakt, tyck till & öppettider
 

Kontakta Skellefteå kommun

Telefon:0910-73 50 00

Telefontider Vardagar 07.00-17.00.

Besöksadress Trädgårdsgatan 6, Stadshuset

Besökstid: Vardagar 07.00-17.30

Inflytande i Skellefteå kommun

Det finns en rad olika sätt att vara med och påverka Skellefteå kommun. Du vet väl om möjligheten att lämna in ett medborgarförslag? Här på webben kan du även lämna synpunkter direkt.

Läs mer om på vilka sätt du kan påverka din kommun här

Ta dig runt i Skellefteå

Copy-Biogasbuss-Lennart Lindström,Tekniska kontoret.jpg

Det är enkelt att ta sig runt i Skellefteå. Med lokaltrafiken åker du inom centralorten, med länstrafiken till orterna runt omkring. Vill du komma till ställen dit busstrafiken inte kör kan du hyra en bil eller ta en taxi. Eller varför inte uppleva Skellefteås natur lite närmare? Hyr eller köp en cykel och upptäck Skellefteås många guldkorn.

Buss

Lokaltrafikens tidtabeller

Skelleftebuss bedriver stadstrafiken i Skellefteå, liksom skoltransporter och färdtjänst. Under länken nedan hittar du den lokala busstidtabellen.

Skelleftebuss (extern webbplats, nytt fönster)

Länstrafikens tidtabeller

Länstrafiken ansvarar för busstrafiken i länet. Under Tabussen.nu hittar du information om busslinjer, tider och priser.

Tabussen.nu (extern webbplats, nytt fönster)

Bil och taxi

Det finns flera uthyrningsfirmor i Skellefteå. Vill du inte hyra bil kan du beställa en taxi. Du hittar taxi och bilar genom att söka på internet.

Cykel

Det finns många mil av cykelleder inom Skellefteå. Du kan lätt ta dig från utkanterna av stan till centrum. I Skellefteå kommun finns mängder av utflyktsmål som kan vara lämpliga för en cykeltur.

Läs mer om utflyktsmål med cykel

Läs mer om gång- och cykelvägar i Skellefteå

 

Ansvarig nämnd: Kommunstyrelsen

Informationen granskades: 2016-09-07