Meny Kontakt, tyck till & öppettider
 

Kontakta Skellefteå kommun

Telefon:0910-73 50 00

Telefontider Vardagar 07.00-17.00. Dag före röd dag stänger vi kl. 16

Besöksadress Trädgårdsgatan 6, Stadshuset

Besökstid: Vardagar 07.00-17.30

Inflytande i Skellefteå kommun

Det finns en rad olika sätt att vara med och påverka Skellefteå kommun. Du vet väl om möjligheten att lämna in ett medborgarförslag? Här på webben kan du även lämna synpunkter direkt.

Läs mer om på vilka sätt du kan påverka din kommun här

Ishallar

Inom Skellefteå kommun finns sex ishallar. I centrala Skellefteå finns evenemangsarenan Skellefteå Kraft Arena samt B- och C-hallen som ligger i direkt anslutning. Dessutom finns det ishallar i Burträsk, Boliden och Ursviken. Mer information om varje anläggnings hittar i menyn till höger på denna sida.

Ishallarna används till största del för olika föreningarnas verksamheter,

Men för allmänheten finns också möjlighet att få åka i ishallarna. Klicka här för mer information om Allmänhetens åkning i ishallar.


Vi rekommenderar att hjälmen alltid är på när du är på isen.

Schemaöversikt istider

Aktuellt Här kan du se aktuella bokningsscheman för innevarande och kommande vecka på respektive objekt. Här hittar du också tider för allmänhetens åkning på d...

Allmänhetens åkning

Aktuellt I november startar allmänhetens åkning utan klubba i ishallarna för skridskosugna människor i alla åldrar, se aktuella tider under länken istider.

Skellefteå Kraft Arena

Aktuellt Skellefteå Kraft Arena är en modern hockey- och evenemangsarena centralt belägen och nära Skellefteå Camping och Vitbergsområdet.

Ansvarig nämnd: Fritidsnämnden

Informationen granskades: 2018-01-16