Meny Kontakt, tyck till & öppettider
 

Kontakta Örjanshallen

Telefon:0910 - 318 04
0910 - 318 54 (fax)

Besöksadress S:t Örjansvägen 1
932 32 Skelleftehamn

Öppettider Visa öppettider

Inflytande i Skellefteå kommun

Det finns en rad olika sätt att vara med och påverka Skellefteå kommun. Du vet väl om möjligheten att lämna in ett medborgarförslag? Här på webben kan du även lämna synpunkter direkt.

Läs mer om på vilka sätt du kan påverka din kommun här

Örjanshallen

Premiärbad på Örjanshallen
Hinderbana

Välkommen till Örjanshallen som ligger vid Koppartorget i centrala Skelleftehamn, 15 kilometer öster om Skellefteå. Här kan du gå på gym med mera.

Invånardialog - nya badhuset i Skelleftehamn

2016 genomfördes det en invånardialog om nya badhuset i Skelleftehamn som ska byggas. Här hittar du mer information och en sammanställning av synpunkter från olika målgrupper som deltog i invånardialogen.

Simhall stängd - övriga lokaler är öppna

Den 7 januari 2016 stängdes Örjanshallens simhall tills vidare på grund av arbetsmiljöproblem. Idrottshallen är öppen som vanligt. Gymmet är öppet för dem som har en gymtagg.

 

Bowlinghallen stängd för alltid

Efter drygt 50 år av verksamhet har bowlinghallen i Skelleftehamn stängt för alltid. För dig som vill spela bowling hänvisar vi till Bowlingkompaniet på Anderstorp i Skellefteå.

Dopingpolicy

Örjanshallens dopingpolicy handlar om att de tar avstånd från allt användande av dopingklassade medel i Örjanshallens lokaler.

 

Ansvarig nämnd: Fritidsnämnden

Informationen granskades: 2018-05-14